Notícies
La regidora del PP, Annerose Bloss, renuncia a l'acta de regidora

Annerose Bloss  Geb MantelLa regidora i portaveu del grup municipal del Partit Popular, Annerose Bloss, va presentar el 19 d'octubre una instāncia a l´Ajuntament anunciant la seva renúncia al cārrec de regidora a partir de l'1 de novembre per motius personals. 

En el proper Ple de l'Ajuntament es donarā compte de la seva renúncia i es notificarā a la Junta Electoral perquč posi en marxa els mecanisme de relleu de la regidora entre els membres de la llista que va concorre a les passades eleccions. 

Bloss va ser regidora del PP el mandat 2004-2007 i, després d'un parčntesis de vuit anys fora de l'Ajuntament, va tornar a encapįalar la llista dels populars a les darreres Eleccions Municipals de 2015 en substituciķ de Javier Berzosa que va ser portaveu i únic representant del grup municipal a l'oposiciķ durant els dos mandats anteriors. 

Tots els grups municipals de l'Ajuntament havien demanat la renuncia de Bloss en un comunicat conjunt fet públic el 24 d'agost per les publicacions al facebook realitzades pel PP d'Alella després dels atemptats del 17 d'agost.

Informaciķ publicada el 3 de novembre de 2017