Agenda
Dimecres, 20 de setembre de 2017
Visita comentada a l'exposiciˇ "All˛ que vindrÓ"

Exposiciˇ de verema"All˛ que vindrÓ", de Jordi MitjÓ

Un projecte totalment inŔdit que investiga de manera plÓstica el mˇn del vi

Del 7 de setembre al 15 d'octubre a l'Espai d'Art i Creaciˇ Can ManyÚ

Inauguraciˇ dijous 7 de setembre a les 20.30h

Visita comentada dijous 21 de setembre a les 19.30h 

Can ManyÚ exposa, fins al 15 d'octubre, obres de producciˇ pr˛pia creades per Jordi MitjÓ. Una mostra suggerent que elabora, acosta i reivindica el concepte d'autenticitat. En paraules de l'artista, "All˛ que vindrÓ" Ús una incursiˇ, un projecte d'investigaciˇ plÓstica, que parteix del mateix paisatge del vi i dels materials que se'n deriven, molts cops, dels mateixos descarts dels processos que segueix la creaciˇ d'un vi i sobretot del temps que s'utilitza fins a tenir un producte de qualitat. Aquesta nociˇ del pas del temps sobrevola tot aquest projecte d'especificitat escult˛rica. All˛ que veiem i all˛ que ens amaga el mateix procÚs d'un vi Ús altament atractiu.

Avui s'utilitzen tŔcniques arcaiques i passos altament complexos per elaborar aquests beuratges. Pensar en un cava o en un vi mentre s'estÓ fent, silenciˇs, gestant-se dins d'uns recipients concrets, de com el temps l'afecta, i de com aquests lÝquids afecten radicalment tot all˛ que els contÚ. El vi, com l'escultura, Ús sobretot temps.

Jordi MitjÓ (Figueres, 1970) es caracteritza per un treball formalment heterogeni, ple de contingut i crÝtica social, a la vegada sensible i poŔtic, tot trobant les seves fonts en imatges de la vida quotidiana que registra contÝnuament. De dilatada traject˛ria artÝstica, ha realitzat exposicions individuals a la Fundaciˇ Su˝ol (Barcelona), Espai 13 -Fundaciˇ Mirˇ (Barcelona), Fondazione Zimei (Pescara), B˛lit Centre d'Art Contemporani (Girona), entre d'altres. Les seves obres tambÚ han estat exposades en exposicions colĚlectives al MACBA (Barcelona), CA2M (Madrid), Museu d'Art de MŔxic (Ciutat de MŔxic) o al Centre d'Art la Panera (Lleida).

Sobre l'artista: www.jordimitja.com

Sobre l'exposiciˇ: www.alella.cat/document.php?id=8679


All˛ que vindrÓ

Lloc: Can ManyÚ. Espai d'art i creaciˇ
Ho organitza: Ajuntament d'Alella