Notícies
L'Espai Jove estrena programació

A l’Espai Jove també ha arribat la primavera i ja fan els preparatius de l’estiu. Aquesta setmana els joves i adolescents d’Alella han rebut a casa seva les noves programacions de l’Espai 12·16 i de l’Espai 16·30. 

Per als joves de 16 a 30 anys es mantenen els cursos de ioga i anglès i les cuines del món —dedicat en aquesta ocasió a Àfrica— i s’estrena un taller de disseny de projectes fotogràfics. A més, s’han programat activitats puntuals, d’un sol dia, com la masterclass de ioga a Can Bouquet (21 de juny) o la projecció de cinema a la fresca de la pel·lícula Pride, organitzada conjuntament amb la regidoria d’Equitat, per commemorar el Dia Internacional de l’orgull LGTBI (22 de juny). Les inscripcions als cursos són obertes des del 18 d’abril. 

Escalada i mobilitat internacional

El programa es completa amb una sortida d’escalada esportiva a Montserrat (10 de juny) que pretén posar en contacte els joves alellencs que comparteixen aquesta afició perquè puguin crear un grup de sortides. I pels que tinguin ganes de voltar pel món, s’han programat les Jornades de Mobilitat Internacional, conjuntament amb el Masnou i Teià, amb quatre sessions informatives que es faran el 27 d’abril i el 8, 17 i 25 de maig.

Jornades de mobilitat

Més informació i inscripcions a www.alellajove.cat 

Creació artística a l’Espai 12·16

Per als adolescents, a més del taller d’anglès i el suport als estudis, s’ha creat l’espai artístic, un taller de dibuix i pintura en el qual podran expressar la seva creativitat. El taller es fan dijous, de 17.30 a 19h. 

Adrenalina i Raid Erdre

A partir del 2 de maig s’obren les inscripcions a les activitats de l’Adrenalina de l’Estiu que es faran del 26 de juny al 14 de juliol. Enguany, Alella torna a participar en el Raid Erdre que es farà a Carquefou dels 28 d’agost al 2 de setembre. Les inscripcions a l’Adrenalina i al Raid Erdre es faran  del 2 de maig al 2 de juny.

Adrenalina de l'Estiu

Informació publicada el 21 d'abril de 2017