Notícies
Publicat el 10 de febrer de 201710.02.2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Es busquen parelles lingüístiques per al programa Voluntariat per la Llengua
Les persones interessades a participar com a aprenent/a o voluntari/a poden fer les inscripcions del 20 de febrer al 10 de març

Voluntariat per la llenguaEl proper mes març comença una nova edició del programa de parelles lingüístiques Voluntariat per la llengua que promou l’Ajuntament d’Alella, amb la col·laboració del Consorci de Normalització Lingüística, des de l’any 2005. És un programa que té per objectiu facilitar un espai de trobada entre voluntaris/es lingüístics que volen ensenyar a parlar la llengua catalana i d’altres persones aprenentes que volen millorar la seva fluïdesa verbal.

Enguany el programa comença el 16 de març, amb la reunió de voluntaris i aprenents que es farà a les 18h a les antigues Escoles Fabra. Per participar com a aprenent/a o voluntari/a cal formalitzar les inscripcions del 20 de febrer al 10 de març al Centre de Formació d’Adults-Espai Actiu (a les antigues Escoles Fabra), de dimarts a dijous, de 18 a 20h. També es poden deixar les dades de contacte a les urnes que hi ha instal·lades a la Biblioteca Ferrer i Guàrdia, Can Lleonart i l’OAC.  

Més informació a www.alella.cat/voluntarislinguistics.

Pujar al principi de la pàgina