Notícies
Les Jornades Ferrer i Guārdia posen de manifest que l'educaciķ és un bé comú que cal preservar

Desenes Jornades Francesc Ferrer i Guārdia d'Innovaciķ EducativaMés de 120 persones han assistit a les Desenes Jornades Francesc Ferrer i Guārdia d'Innovaciķ Educativa celebrades del 9 a l'11 de novembre. Han estat tres tardes d'intens i interessant treball, amb pončncies,  tallers i  taules d’experičncies.

A les sessions ha assistit un públic molt variat, tot i que cal remarcar la participaciķ de docents i membres d’equips directius tant dels centres educatius d’Alella com de diferents municipis del Maresme. El programa de les Jornades també ha despertat l'interčs de representants de pares i mares de les escoles així com professionals vinculats a l’educaciķ i ciutadans interessants en la temātica educativa. La diversitat dels ponents i de públic demostra que el fet educatiu traspassa cada vegada més les parets de l’escola implicant a tots els agents comunitaris del territori.

Les jornades també han servit per reflexionar i generar debat sobre el per quč de l’educaciķ i de l’escola, la importāncia de repensar el propōsit de l’educaciķ, tenint en compte que és un bé comú que ha de fer emergir els talents de tot l’alumnat. A les sessions s'ha posat de manifest que cal un debat social i ciutadā sobre per a quč eduquem, en el qual s’aporti coneixement científic sobre les noves formes d’aprenentatge i es protocolˇlitzi la forma d’implementar-les als centres.

A totes les persones inscrites se’ls farā arribar les presentacions dels diferents ponents. Les pončncies d'aquesta ediciķ es recolliran l'any que ve en format llibre perquč puguin ser consultades per les persones interessades. 

Material de les Jornades 

Veure un vídeo de les jornades

Desenes Jornades Francesc Ferrer i Guārdia d'Innovaciķ Educativa Desenes Jornades Francesc Ferrer i Guārdia d'Innovaciķ Educativa  Desenes Jornades Francesc Ferrer i Guārdia d'Innovaciķ Educativa

Jornades Ferrer i Guārdia Jornades Ferrer i Guārdia Jornades Ferrer i Guārdia

  

Informaciķ publicada el 12 de novembre de 2016