Portada|Ajuntament|Escrit PP octubre: "Safareig d'octubre"
 
Versió per imprimir
Escrit PP octubre: "Safareig d'octubre"

pp

En l'últim Ple de Juliol, el govern d'Alella va aprovar la contractació d'un sots-inspector amb la tasca de Cap de la Policia Local. Aquesta contractació que ha de ser sota les bases d0un concurs, malauradament aquesta ja tenia noms i cognoms.

Evidentment, els sindicats i els treballadors s0hi van posar en contra per dos motius ben clars: el primer és que es coarta el dret de promoció entre els agents i el segon el fet que sense que hi hagi un concurs la plaça ja hagi estat concedida.

Interpel·lat en el Ple, Francisco va esquivar dient que es qüestió d'interpretació, mentre la Policia Local no entén hores d'ara la seva animadversió i poca consideració envers un grup de persones altament qualificades i entregades amb el projecte policial alellenc.

No content amb això, en el Ple d'octubre s'han ratificat aquestes propostes (amb el no de l'oposició i l'abstenció de la CUP) i just al endemà, PAM!!!!! “Decretazo” al canto i adjudicació de la plaça a dit al mosso d'esquadra seleccionat ja fa mesos.

La conya són 50.000 eurets de més (i que no calien, doncs tenim personal qualificat per fer-ho), i donar rampoines als actuals per a que callin.

De veritat que el poble d'Alella està disposat a consentir tot aquesta vilesa? És que ara hem de pagar els possibles favors del govern de les nostres butxaques?

Realment la situació en la política alellenca està agafant una direcció de no retorn preocupant. Fins i tot ja són capaços de negar acords amb els seus amics de la CUP per una miserable preposició, i deixar aparcada una moció en contra dels privilegis (els que tenen els del govern que no pas els de l'oposició) dels regidors en els diferents actes.

Des de fa mesos el Ple és un pur tràmit on els franciscans passen de tot i es senten per sobre del bé i del mal. Amb la lletja lletania de que el poble ens ha donat la majoria, fan el que els convé a ells i no pas el que convé al poble.

Des d'aquí només recordar-los que estan per servir i no pas per servir-se, i que aquesta regidora no defallirà en denunciar l'abús de poder.

Pujar al principi de la pàgina