Notícies
L'Ajuntament aprova inicialment una ordenança reguladora de llicències de terrasses de bars i restaurants
La normativa, aprovada al Ple de setembre, està a informació pública fins al 5 de desembre

TerrassesEl Ple municipal de setembre va aprovar inicialment l'ordenança reguladora de llicències de terrasses de bars, restaurants i assimilats als espais públics. La nova normativa amplia i adapta al context actual el reglament sobre la instal·lació de terrasses a places, carrers i espais públics que s'aplica des de l´any 2002. 

L'ordenança regula tots els aspectes relacionats amb la instal·lació de terrasses, des de la superfície i horaris, fins a les característiques que ha de tenir el mobiliari. Amb la nova regulació s´inclouen molts elements que no hi eren al reglament, com les bótes, mampares, estufes, taules altes o làmpades. Entre d´altres qüestions, s´estableix que tots els elements de mobiliari de l´establiment han de ser del mateix model i tipus i, tal i com ja establia el reglament, no es permet la publicitat al mobiliari de les terrasses. 

L'ordenança va ser aprovada amb els vots a favor d'ERC+SxA, Alella Primer-CP i AA-CUP, el vot contrari de Gd'A i PP i l'abstenció de CDC. El document aprovat inicialment es troba a informació pública des del 21 d'octubre i fins al 5 de desembre. La nova normativa, que entrarà en vigor un cop estigui aprovada definitivament, es pretén compatibilitzar la bona convivència entre tots els usuaris i usuàries a l'espai públic. 

Informació publicada el 27 d'octubre de 2016