Portada|Adolescència i Joventut|Programació Espai 12·16
 
Versió per imprimir
Programació Espai 12·16

Espai 12·16Propostes emmarcades sota el paraigües d’Espai 12·16 i pensades perquè l’adolescent, de 12 a 16 anys, pugui descobrir, provar i experimentar diferents activitats artístiques, lúdiques i de creixement personal que l’ajudin a reforçar la seva identitat, gestionar les emocions i a relacionar-se amb l’entorn que l’envolta. 

T'enviem una postal a casa!

Si tens entre 12 i 16 anys i vius o estudies a Alella, estigues atent/a a la teva bústia! Rebràs una postal plena de propostes. Consulteu el facebook  www.facebook.com/espaijovedalella1216/ o truca’ns al telèfon 93 540 72 45. Places limitades!

El programa de primavera i estiu de l'Espai 12·16 de inclou cursos, tallers, sessions formatives i les inscripcions es fan a l'Espai Jove o emplenant aquest FORMULARI.           

Programa espai 12·16 tardor 2019

Programa espai 12·16 tardor 2019

Fitxer: Diptic_1216_tardor2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1,74 MB

 

Programa de tardor de l'espai 12-16

Fes-te el divendres

Cada divendres tu proposes l'activitat! Entre tots i totes farem que els divendres a la tarda siguin les millors de la setmana! 

Dia: Divendres dels mesos d'octubre, novembre i desembre de 2019

Hora: de 17 a 19h 

Preu: Gratuït

Lloc: Espai Jove

anem al teatre!

Sortirem de l'Espai Jove fins a la sala Beckett de Barcelona per veure l'obra No m'oblideu mai!, dirigida per Llàtzer Garcia.

Dia: Divendres 11 d'octubre de 2019

Hora: 20h 

Preu: Entre 10 i 15 euros

Lloc de trobada: Espai Jove

només noies

Suma't al grup de noies de l'Espai Jove. Tenim un espai per a nosaltres, per compartir, per xerrar o per al que ens vigui de gust! 

Envia'ns un whatsapp al 615844728 o vine a parlar amb nosaltres 

Preu: Gratuït

Lloc: Espai Jove

La sortida 

 Cada trimestre organitzarem una sortida un cap de setmana. La primera serà als volcans d'Olot. Que no et guanyi la mandra!

Dia: 16 i 17 de novembre

Preu: a concretar. Anirà a càrrec de cada adolescent que hi participi

Places limitades

Inscripcions: Del 14 al 31 d'octubre a l'Espai Jove

Lloc de trobada: Espai Jove


25n dia internacional contra la violència masclista  

Mural col·laboratiu a l'Espai Jove. Entre tots i totes expressarem el nostre rebuig a la violència masclista fem un mural col·lectiu, amb música, pintura, taller de xapes i més! 

Dia: dilluns 25 de novembre 

Hora: de 16 a 19h

Preu: Gratuït

Lloc: Pati de l'Espai Jove 

SUPORT ALS ESTUDIS 

• Nou Espai d'anglès
Reforç del nivell bàsic de l’assignatura d’anglès, a través de la conversa, els jocs i projectes generats pel propi grup. 
Dia: Tots els dimarts del 15 d'octubre al 17 de desembre
Hora: De 16.30 a 18h 
Preu: 40€ al trimestre.
Lloc: Espai jove d’Alella.
• Espai aprenentatge 
L'Espai 12-16 ofereix un activitat d'acompanyament a la formació competencial, basat en la integració dels coneixements, la funcionalitat dels aprenentatges i l’autonomia personal. Un espai està pensat perquè els adolescents puguin potenciar les seves capacitats d’estudis a través de tècniques d’aprenentatge i d’organització, els coneixements apresos en el centre educatiu i sobretot, millorar aquells que costin més.
Dia: Dilluns i dimecres, del 16 d'octubre al 18 de desembre. 
Hora: 16.30h a 18h. 
Preu: Gratuït (places limitades)
• Espai deures
Espai informal situat a l’espai jove on els adolescents poden realitzar les tasques, treballs i deures del centre educatiu. Amb una educador/a que no tutoritza el procés d’aprenentatge curricular, sinó que acompanya l’àmbit més quotidià, de convivència, d’ajuda i guiatge entre el grup d’iguals per tal de dur a terme les tasques dels centres educatius al dia.
Dia: Dimarts i dijous
Hora: de 16h a 18h. 
Preu: Gratuït 
ESPAIS DE POESIA 
  • Poetada Jove. Recitals de poesia a càrrec de poetes i poetesses d’Alella i micro-obert a tothom que vulgui donar a conèixer el seu art. Tast de vi i pica-pica.
Dia: 9 de maig
Horari: 19.00
Lloc: Espai Jove
Gratuït
  • Paraules en clarobscur. Taller d’interpretació poètica. Exposició de poemes i taller de grafiti amb la tècnica Stencil.
Dia: 10 de maig
Horari: de 16 a 19h
Lloc: Espai Jove
Envia’ns un WhatsApp al 615 844 728
més recursos

  • Bucs d'assaig
T'agradaria aprendre o aprofundir amb algun estil musical? Fer la teva pròpia música o crear un grup (Dj, percussió, cant, ritmes, bateria, guitarra...)? Si és així, contacta amb nosaltres a través el WhatsApp 615844728 o venint a l'Espai Jove i et facilitarem la informació. 
  • Els espais joves 
A l'Espai Jove trobaràs un espai per a tu, per conèixer gent del poble, per passar una estona amb els amics... on podràs fer ús de les diferents sales. 
Volem que l'Espai Jove t'ajudi a fer allò que trobes a faltar al poble.
Què pots demanar?
  • Sala polivalent: ample, ventidalada, amb miralls, per ballar i escoltar música.
  • Sala de trobada: amb ping-pong, futbolí, billar, sofàs, wii, jocs de taula i més.
  • Sala de deures: ordinadors, impressora, cartolines, material d'oficina.
  • Sala de consulta: un espai individualitzat per resoldre dubtes.
  • El pati: un espai a l'aire lliure per trobar-se, xerrar, crear, pensar, prendre el sol...ORIENTA'T· ASSESSORIES PERSONALITZADES ORIENTACIO EDUCATIVA 

Servei orientació

L'Espai Jove ofereix assessories personalitzades en orientació educativa, pots demanar  la teva cita omplint aquest formulari

Pujar al principi de la pàgina