Programació Espai 12·16

Espai 12·16Propostes emmarcades sota el paraigües d’Espai 12·16 i pensades perquè l’adolescent, de 12 a 16 anys, pugui descobrir, provar i experimentar diferents activitats artístiques, lúdiques i de creixement personal que l’ajudin a reforçar la seva identitat, gestionar les emocions i a relacionar-se amb l’entorn que l’envolta. 

T'enviem una postal a casa!

Si tens entre 12 i 16 anys i vius o estudies a Alella, estigues atent/a a la teva bústia! Rebràs una postal plena de propostes. Consulta la pàgina web de l’Espai Jove i el facebook d’Adrenalina (www.alellajove.cat / www.facebook.AdrenalinaAlella) o truca’ns al telèfon 93 540 72 45. Places limitades!

El programa de primavera i estiu de l'Espai 12·16 de inclou cursos, tallers, sessions formatives i les inscripcions es fan a l'Espai Jove o emplenant aquest FORMULARI.


PROGRAMA primavera - estiu de L'ESPAI 12·16

CONNECTA'T AL CAPDE!

Trobada per fer propostes, debatre i decidir les activitats i els grups musicals del Cap de Setmana Jove que se celebra el 20 i 21 de juliol. Dinar gratuït per als joves i adolescents que hi participin. 

Dia: 12 de maig

Hora: de 10 a 17h

Lloc: Espai Jove 

Preu: Gratuït

Cal inscripció prèvia a www.alella.cat/capdejove i/o www.alella.cat/participa 

SORTIDA DE TRES DIES A LLANçÀ

Del 17 al 29 de juny. 

Lloc: Alberg Costa Brava (Llançà)

Dirigit a joves de 3r i 4t d'ESO 

Preu: 150 euros (allotjament en mitja pensió i pícnic per sortides i desplaçament en autocar) 

Inscripcions: del 7 de maig al 7 de juny 


adrenalina d'estiu 


L'Adrenalina de l'Estiu és una proposta de la Regidoria d'Adolescència i Joventut que es va posar en marxa l'estiu de 2014, amb un programa d'activitats adreçat a alumnes de 1r a 4t d'ESO. Part de la programació surt de les propostes que ens fan els joves.  Enguany les activitats es faran del 2 al 20 de juliol.


Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14h. Dijous, de 9 a 19h

Lloc: Espai Jove 

Preu: 75 euros per setmana 

Inscripcions: del 7 de maig al 7 de juny

ESPAI ROCÒDROM 
T'agrada grimpar? Escalar? Ja s'ha obert el rocòdrom i volem fer un grup amb monitoratge inclòs. Estàs interessat/da? 
suport als estudis

espai d'aprenentatge

L'Espai 12-16 posa a disposició de l'alumnat de 1r a 4t d'ESO un espai d'acompanyament educatiu: una aula d'estudi dinamitzada i assistida per un educadora  Dilluns i dimecres, de 16 h a 18 h. L'espai està pensat perquè els joves puguin estudiar, fer els deures i els treballs escolars, aprendre tècniques d'estudi, i per ajudar  als adolescents que fan la transició de primària a secundària. Aquest servei és gratuït i les places són limitades.

 • Obert a estudiants de 1r a 4t ESO
 • Espai per fer els deures i els treballs, assistit per un /a educador/pedagog.
 • Dia: Dilluns i dimecres
 • Hora: De 16 a 18h 
 • Pots venir un dia o els dos ! Tu tries !
 • Places limitades.
 • Preu: Gratuït

espai deures

Espai informal situat a l’Espai Jove on els adolescents poden realitzar les tasques, treballs i deures. Aquest espai està acompanyat per un educador que no tutoritza el procés d’aprenentatge curricular, sinó que s’acompanya l’àmbit més quotidià, de convivència, d’ajuda i acompanyament entre el grup d’iguals per tal de dur a terme les tasques dels centres educatius al dia.

 • Obert a estudiants de 1r a 4t ESO
 • Dia: Tots els dies, de dilluns a divendres
 • Hora: De 16 a 18h 
 • Places limitades.
 • Preu: Gratuït
Suport als estudis

ORIENTA'T· ASSESSORIES PERSONALITZADES ORIENTACIO EDUCATIVA 

Servei orientació

L'Espai Jove ofereix assessories personalitzades en orientació educativa, pots demanar  la teva cita omplint aquest formulari

Informació publicada el 14 d'abril de 2018