Programació Espai 12·16

Espai 12·16Propostes emmarcades sota el paraigües d’Espai 12·16 i pensades perquè l’adolescent, de 12 a 16 anys, pugui descobrir, provar i experimentar diferents activitats artístiques, lúdiques i de creixement personal que l’ajudin a reforçar la seva identitat, gestionar les emocions i a relacionar-se amb l’entorn que l’envolta. 

T'enviem una postal a casa!

Si tens entre 12 i 16 anys i vius o estudies a Alella, estigues atent/a a la teva bústia! Rebràs una postal plena de propostes. Consulta la pàgina web de l’Espai Jove i el facebook d’Adrenalina (www.alellajove.cat / www.facebook.AdrenalinaAlella) o truca’ns al telèfon 93 540 72 45. Places limitades!

El programa de primavera i estiu de l'Espai 12·16 de inclou cursos, tallers, sessions formatives i les inscripcions es fan a l'Espai Jove o emplenant aquest FORMULARI.


PROGRAMA primavera - estiu de L'ESPAI 12·16

CONNECTA'T AL CAPDE!

Trobada per fer propostes, debatre i decidir les activitats i els grups musicals del Cap de Setmana Jove que se celebra el 20 i 21 de juliol. Dinar gratuït per als joves i adolescents que hi participin. 

Dia: 12 de maig

Hora: de 10 a 17h

Lloc: Espai Jove 

Preu: Gratuït

Cal inscripció prèvia a www.alella.cat/capdejove i/o www.alella.cat/participa 

SORTIDA DE TRES DIES A LLANçÀ (ANUL·LADA PER MANCA D'INSCRIPCIONS) 

Del 17 al 29 de juny. 

Lloc: Alberg Costa Brava (Llançà)

Dirigit a joves de 3r i 4t d'ESO 

Preu: 150 euros (allotjament en mitja pensió i pícnic per sortides i desplaçament en autocar) 

Inscripcions: del 7 de maig al 7 de juny 


adrenalina d'estiu 


L'Adrenalina de l'Estiu és una proposta de la Regidoria d'Adolescència i Joventut que es va posar en marxa l'estiu de 2014, amb un programa d'activitats adreçat a alumnes de 1r a 4t d'ESO. Part de la programació surt de les propostes que ens fan els joves.  Enguany les activitats es faran del 2 al 20 de juliol.


Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14h. Dijous, de 9 a 19h

Lloc: Espai Jove 

Preu: 75 euros per setmana 

Inscripcions: del 7 de maig al 7 de juny

ESPAI ROCÒDROM 
T'agrada grimpar? Escalar? Ja s'ha obert el rocòdrom i volem fer un grup amb monitoratge inclòs. Estàs interessat/da? 
suport als estudis

espai d'aprenentatge

L'Espai 12-16 posa a disposició de l'alumnat de 1r a 4t d'ESO un espai d'acompanyament educatiu: una aula d'estudi dinamitzada i assistida per un educadora  Dilluns i dimecres, de 16 h a 18 h. L'espai està pensat perquè els joves puguin estudiar, fer els deures i els treballs escolars, aprendre tècniques d'estudi, i per ajudar  als adolescents que fan la transició de primària a secundària. Aquest servei és gratuït i les places són limitades.

 • Obert a estudiants de 1r a 4t ESO
 • Espai per fer els deures i els treballs, assistit per un /a educador/pedagog.
 • Dia: Dilluns i dimecres
 • Hora: De 16 a 18h 
 • Pots venir un dia o els dos ! Tu tries !
 • Places limitades.
 • Preu: Gratuït

espai deures

Espai informal situat a l’Espai Jove on els adolescents poden realitzar les tasques, treballs i deures. Aquest espai està acompanyat per un educador que no tutoritza el procés d’aprenentatge curricular, sinó que s’acompanya l’àmbit més quotidià, de convivència, d’ajuda i acompanyament entre el grup d’iguals per tal de dur a terme les tasques dels centres educatius al dia.

 • Obert a estudiants de 1r a 4t ESO
 • Dia: Tots els dies, de dilluns a divendres
 • Hora: De 16 a 18h 
 • Places limitades.
 • Preu: Gratuït
Suport als estudis

ORIENTA'T· ASSESSORIES PERSONALITZADES ORIENTACIO EDUCATIVA 

Servei orientació

L'Espai Jove ofereix assessories personalitzades en orientació educativa, pots demanar  la teva cita omplint aquest formulari