Programació Espai 12·16

Espai 12·16Propostes emmarcades sota el paraigües d’Espai 12·16 i pensades perquè l’adolescent, de 12 a 16 anys, pugui descobrir, provar i experimentar diferents activitats artístiques, lúdiques i de creixement personal que l’ajudin a reforçar la seva identitat, gestionar les emocions i a relacionar-se amb l’entorn que l’envolta. 

T'enviem una postal a casa!

Si tens entre 12 i 16 anys i vius o estudies a Alella, estigues atent/a a la teva bústia! Rebràs una postal plena de propostes. Consulta la pàgina web de l’Espai Jove i el facebook d’Adrenalina (www.alellajove.cat / www.facebook.AdrenalinaAlella) o truca’ns al telèfon 93 540 72 45. Places limitades!

El programa de primavera i estiu de l'Espai 12·16 de inclou cursos, tallers, sessions formatives i les inscripcions es fan a l'Espai Jove o emplenant aquest FORMULARI.PROGRAMA tardor de L'ESPAI 12·16

escapa't si pots de la nit d'ànimes

Escape Room ambientada en la nit més tenebrosa i misteriosa de l'any. No et perdis una experiència única on el treball en equip, la rapidesa i l'enginy seran els vostres aliats. 

Dimecres:  31 d'octubre  

Hora: de 18 a 21h  

Gratuït 


tabú

Allò del que està prohibit parlar... però tothom ho coneix, tothom sap què passa: als vestidors, pels passadissos, dins de l'aula, fora de l'aula, als espais joves, a les discoteques, a través del mòbil... La violència sexual és quelcom quotidià en la nostra societat, però costa parlar-ne, costa anomenar-la, assenyalar-la i visibilitzar-la. Perquè és un tabú. És sempre agradable que et diguin "piropos"? Qui decideix quan sí o quan no? Quan lliguem... tot s'hi val? Què vol dir consentiment, què són els límits, què és el "sexpreading" i la cosificació? Sabem detectar l'assetjament...?


Horari: Totes les tardes del mes de novembre

Lloc: Espai Jove 

Gratuït 

ESPAI ROCÒDROM 
T'agrada grimpar? Escalar? Has provat el boulder? Obrim un grup al Rocòdrom d'Alella destinat a adolescents. Aprendràs amb un expert els beneficis d'aquesta pràctica que a fa furor. Estàs interessat/da? Posa't en contacte amb nosaltres!

Dia: dimarts 

Hora: de 17.30 a 18.30h

Preu: 30 euros /trimestre

Inici: 2 d'octubresuport als estudis


Reforç d'anglès

Classes d'anglès bàsics nivells A1 i A1+

Calen nocions necessàries per seguir l'assignatura d'anglès del centre educatiu.

Dia: Dimarts i dijous 

Hora: de 16 a 17h

Lloc: LES Idiomes d'Alella

Preu: 60 euros /trimestre

Professors: LES Idiomes d'Alella

Ràtio de 12 alumnes per grup


espai d'aprenentatge

L'Espai 12-16 posa a disposició de l'alumnat de 1r a 4t d'ESO un espai d'acompanyament educatiu: una aula d'estudi dinamitzada i assistida per un educadora  Dilluns i dimecres, de 16 h a 18 h. L'espai està pensat perquè els joves puguin estudiar, fer els deures i els treballs escolars, aprendre tècniques d'estudi, i per ajudar  als adolescents que fan la transició de primària a secundària. Aquest servei és gratuït i les places són limitades.

 • Obert a estudiants de 1r a 4t ESO
 • Espai per fer els deures i els treballs, assistit per un /a educador/pedagog.
 • Dia: Dilluns i dimecres
 • Hora: De 16.30 a 17.30h 
 • Pots venir un dia o els dos ! Tu tries !
 • Places limitades.
 • Preu: Gratuït
 • Inici: 24 de setembre

espai deures

Espai informal situat a l’Espai Jove on els adolescents poden realitzar les tasques, treballs i deures. Aquest espai està acompanyat per un educador que no tutoritza el procés d’aprenentatge curricular, sinó que s’acompanya l’àmbit més quotidià, de convivència, d’ajuda i acompanyament entre el grup d’iguals per tal de dur a terme les tasques dels centres educatius al dia.

 • Obert a estudiants de 1r a 4t ESO
 • Dia: Tots els dies, de dilluns a divendres
 • Hora: De 16 a 19h 
 • Places limitades.
 • Preu: Gratuït
 • Inici: 24 de setembre
Postal tardor 2018
Postal Tardor 2018

ORIENTA'T· ASSESSORIES PERSONALITZADES ORIENTACIO EDUCATIVA 

Servei orientació

L'Espai Jove ofereix assessories personalitzades en orientació educativa, pots demanar  la teva cita omplint aquest formulari