Notícies
Publicat el 14 de juliol de 201514.07.2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El Ple aprova les retribucions dels membres de la Corporació i les asignacions als grups municipals

El Ple de l'Ajuntament va aprovar en la sessió extraordinària celebrada el passat dijous, 9 de juliol, les retribucions, indemnitzacions i assistències que percebran els membres de la Corporació i les assignacions als grups polítics municipals. La proposta es va aprovar amb el vot favorable d'ERC+SxA, Alella Primer-CP i CiU i l'abstenció de Gd'A, Alternativa per Alella-CUP i PP.  

RETRIBUCIONS

Andreu Francisco i Roger (ERC+SxA). Alcade i responsables de les àrees d'Hisenda, Urbanisme i Participació Ciutadana. Dedicació exclusiva. Retribució bruta equivalent a la vigent fins el 12 de juny de 45.000 euros anuals, a abonar en dotze mensualitats i alta en el règim general de la Seguretat Social.

Frederic Salas Mañas (ERC+SxA). Primer Tinent d'alcalde i delegat de les àrees de Civisme i Seguretat Ciutadana, i Cultura i Festes. Dedicació parcial.  Retribució bruta igual a 30.000 euros anuals, a abonar en dotze mensualitats i alta en el règim general de la Seguretat Social.

Ana Fernández i Amela (ERC+SxA). Delegada en les àrees de Serveis Municipals i Via Pública, Obres Públiques, i Mobilitat. Dedicació parcial.  Retribució bruta igual a 30.000 euros anuals, a abonar en dotze mensualitats i alta en el règim general de la Seguretat Social.

Isabel Nonell i Torras (ERC+SxA). Tercera Tinent d'alcalde i delegada en les àrees d'Administració i Transparència, Comunicació i Promoció Turística. Dedicació parcial.  Retribució bruta igual a 27.300 euros anuals, a abonar en dotze mensualitats i alta en el règim general de la Seguretat Social.

Glòria Mans i Cervantes (Alella Primer-CP). Quarta Tinent d'alcalde i delegada en les àrees d'Emprenedoria i Comerç, Salut i Esports. Dedicació parcial. Retribució bruta igual a 27.300 euros anuals, a abonar en dotze mensualitats i alta en el règim general de la Seguretat Social.

Laura Ribalaiga i Prats (ERC+SxA). Delegada de l'àrea de Serveis a les Persones. Dedicació parcial. Retribució bruta de 24.600 euros anuals, a abonar en dotze mensualitats i alta en el règim general de la Seguretat Social.

Anna Alfaro i Lucas (ERC+SxA). Delegada de les àrees d'Adolescència i Joventut, i Equitat. edicació parcial. Retribució bruta de 20.400 euros anuals, a abonar en dotze mensualitats i alta en el règim general de la Seguretat Social.

Possibilitat de dedicació parcial en el desenvolupament del càrrec de regidor portaveu dels grups municipals de l'oposició ( Gd'A, CiU, Alternativa per Alella-CUP i PP), amb una retribució bruta de 10.200 euros anuals, a abonar en dotze mensualitats i alta en el règim general de la Seguretat Social. Els regidors/es podran sol·licitar-ho fins al 31 de juliol de 2015 mitjançant escrit presentat per registre d'entrada.

ASSISTÈNCIES A SESSIONS I COMISSIONS

Assistències a sessions

Els membres de la Corporació que no tinguin dedicació exclusiva o parcial, percebran per l'assistència a les sessions que portin a terme els òrgans municipals, les següents quantitats:

Sessions de Ple:  276 euros/sessió      
Sessions de la Junta de Govern: 138 euros/sessió
Sessions de les Comissions Informatives i especials:  69 euros/sessió   

Els regidors/es percebran les assistències per la concurrència efectiva a les sessions de les Comissions Informatives de les quals formi part, encara que no s'arribin a realitzar per manca del quòrum necessari, o no assistència del seu president, si prèviament no l'ha desconvocat amb una antelació mínima de vint-i-quatre hores.

INDEMNIZACIONS

Indemnizacions per comissions de serveis

Les comeses especials que circumstancialment hagin de realitzar els membres de l'Ajuntament, fora del terme municipal, donaran lloc a les mateixes indemnitzacions establertes per als treballadors municipals.

Quan a les despeses de viatge s'abonarà l'import corresponent per la utilització de qualsevol mitjà de transport.

En el suposat d'utilitzar vehicle propi, s'abonarà la mateixa quantitat que als treballadors municipals per quilòmetre per l’ús del vehicle.

ASSIGNACIÓ ECONÒMICA ALS GRUPS MUNICIPALS


Assignació econòmica a favor dels grups polítics municipals, de conformitat amb el que preveu l'article 73.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, en la forma que es detalla a continuació:

GRU`POLÍTICCOMPONENT FIXCOMPONENT VARIABLETOTAL ANUAL
ERC+SxA200 euros305 x 7 regidors/es

2.335 euros

Gd'A200 euros305 x 2 regidors/es810 euros
CiU200 euros305 x 1 regidors/es505 euros
Alternativa per Alella-CUP200 euros305 x 1 regidors/es505 euros
PP200 euros305 x 1 regidors/es505 euros
Alella Primer-CP200 euros305 x 1 regidors/es505 euros
TOTAL ANUAL 5.156 euros


L'abonament es realitzarà en un pagament el mes de març de cada any. La part proporcional de 2015 s'abonarà durant el mes de juliol.

Les retribucions i assistències dels membres de la Corporació seran efectives des del 13 de juny de 2015 i quedaran subjectes a la variació de l'import menor dels dos següents: El que s'apliqui als treballadors de l'Ajuntament o al de l'IPC anyal de Catalunya.

Pujar al principi de la pàgina