Notícies
Publicat el 19 de juny de 201519.06.2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Preinscripcions al Centre Formació Adults Alella-Espai Actiu
L'Espai Actiu és reconegut per la Generalitat com a Centre de Formació d'Adults

Espai actiuEl Centre Formació d'Adults d'Alella-Espai Actiu  podrà expedir a partir del proper curs 2015-2016 els títols oficials de Graduat en Educació Secundària (GES), que permet accedir directament als Cicles Formatius de Grau Mig (CFGM) i dels nivells A2 i B1, equivalents al nivell bàsic de català. Amb el reconeixement oficial per part de la Generalitat com a Centre de Formació d'Adults, l'escola alellenca també podrà expedir certificats de qualificació dels alumnes matriculats al curs de preparació a la prova d'accés al Cicle Formatiu de Grau Superior que els permetrà sumar fins a dos punts addicionals a la nota que obtinguin a la prova d'accés.
El centre, de titularitat municipal i gestionat per Suara Cooperativa, també enceta l'aula virtual en la qual l'alumnat podrà accedir a material complementari i als diferents recursos pedagògics per aprofundir i ampliar els continguts treballats a classe. La futura aula virtual forma part de l'aposta del centre per implantar les noves tecnologies en el seu dia a dia i facilitar-ne el domini a tota la ciutadania.

El proper dilluns, 22 de juny, s'obre el termini de preinscripcions per al proper curs 2015-2016. Més informació des d'aquest enllaç i a la Regidoria d'Educació (educacio@alella.cat)

L'oferta per al curs 2015-2016
  • Graduat en Educació Secundària Obligatòria (curs oficial)
  • Preparació per a la prova d'accés a Cicles Formatius de Grau Superior (curs oficial)
  • Preparació per a la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 i majors de 45 anys
  • Català: conversa, nivells A2 i B1 (certificats oficials), C1 i C2
  • Anglès: nivell B2 (certificat oficial)
Pujar al principi de la pàgina