Portada|Ocupació|Tallers del Servei Local d'Ocupació
 
Versió per imprimir
Tallers del Servei Local d'Ocupació

El Servei Local d'Ocupació ofereix orientació personalitzada i tallers grupals adreçats a persones que estan buscant feina, tant si estan a l'atur com si volen fer un canvi d'ocupació. Per participar-hi només cal apuntar-se al Servei Local d'Ocupació ubicat a les oficines de Serveis a les Persones.

PROPERs CURSos
COACHING LABORAL PER A DONES

Organitzat pels ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià 


Donada la forta demanda del curs de coaching per a dones programat pels ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià per als dies 7, 9, 14 i 16 d'octubre, i tenint en compte el número de persones que s'han quedat en llista d'espera, s'ha decidit organitzar una segona sessió per als dies 21, 23, 28 i 30 d'octubre. Es farà en la sala polivalent de les Antigues Escoles Fabra d'Alella, en horari de 9.30 a 11.30h.  

L’itinerari: El viatge de l’heroïna

Acompanyarem les dones a agafar amb força el timó de la seva barca (autolideratge) per enfocar-se i avançar cap el seu far (propòsit-objectiu professional), connectant i identificant els seu tresor (competències tècniques i/o personals), deixant anar l’ancora (creences o pensament limitants) i dissenyant un full de ruta (pla d’acció). Fomentarem una actitud per aprendre i gaudir de cada moment del viatge.

 De manera transversal es treballaran diferents aspectes com l’auto-cura, l’apoderament  i la construcció del pla d’acció individual de recerca de feina. Tot això quedarà recollit a un quadern de bitàcola que s’omplirà a partir dels aprenentatges de cada sessió.


Les etapes del viatge

 Seguint el fil conductor del viatge de l’heroïna, proposem 5 etapes del viatge, dividides en 4 sessions de 2 hores i 1 sessió individual de 30 minuts.

Calendari i horari  1a edició

4 sessions de COACHING GRUPAL + 1 sessió COACHING INDIVIDUAL

 

Sessions grupals:  7, 9, 14 i 16 d’octubre, de 9:30 a 11:30. Les sessions es portaran a terme a El Masnou.

Sessions individuals: cada participant disposarà de 30 minuts de coaching individual amb data i horari a concretar.Calendari i horari  2a edició

4 sessions de COACHING GRUPAL + 1 sessió COACHING INDIVIDUAL

 

Sessions grupals:  21, 23, 28 i 30 d’octubre, de 9:30 a 11:30. Les sessions es portaran a terme a les Antigues Escoles Fabra d'Alella. 

Sessions individuals: cada participant disposarà de 30 minuts de coaching individual amb data i horari a concretar.


Més informació:

Curs coaching

Curs coaching

Fitxer: Informacio_per_difusio_Coaching_Laboral_per_a_Dones.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 453,45 kB


Inscripcions: Presencialment /per telèfon al servei de servei a les persones (Torrent de Vallbona, 75 i tel.  Tel. 935406307) o a emplenant aquest FORMULARI

Preu: Gratuït

Organitza:  Ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià
Requisits per participar: Les places són limitades i tindran prioritat per participar les dones inscrita al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i al Servei Local d'Ocupació d'Alella, El Masnou i Teià.  El criteri de selecció serà l'ordre d'entrada de les sol·licituds fins a exhaurir les places.  
Més informació i inscripcions a l’Oficina Local d'Ocupació de l'Area de Serveis a les Persones. Torrent de Vallbona, 75-77
Pujar al principi de la pàgina