Notícies
Publicat el 7 de setembre de 201407.09.2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
S'amplia el termini de matriculació de l'Espai Actiu Escola d'Adults d'Alella

Espai ActiuL'Espai Actiu Escola d'Adults d'Alella amplia fins a finals de setembre el període de matriculacions per al curs 2014-2015. La reunió inicial del curs està prevista per a tot l'alumnat matriculat el dijous 25 de setembre a les 19h a les antigues Escoles Fabra. Les classes comencen l'1 d'octubre.

El servei, que gestiona la Regidoria d'Educació, manté l'oferta del cursos anteriors amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats formatives de la població adulta del municipi.
D'una banda, s'ofereixen cursos de preparació per a les proves de català, de diferent nivell (A, B, C i D),  convocades per la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat, que es complementen amb cursos de preparació per a la prova d'accés als cicles formatius de grau superior i per a la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i per a majors de 45 anys.
L'Espai Actiu també inclou dos cursos d'informàtica orientats a superar les proves de nivell bàsic i nivell mitjà de l'ACTIC, el certificat acreditatiu de les competències de les tecnologies de la informació i la comunicació de la Generalitat de Catalunya. El curs es divideix en dues parts: la primera, d'octubre a gener, es dedicarà al nivell bàsic, i la segona, de febrer a maig, al nivell mitjà. Les persones interessades poden apuntar-se a una o a les dues parts del curs.
L'Espai Actiu també manté per al proper curs les dues ofertes incorporades el curs 2013-2014, el de tècniques d'estudi i el de preparació per a la prova lliure d'obtenció del graduat d'ESO.
Al curs de tècniques d'estudi s'ensenya a rendibilitzar el temps i aprendre  estratègies per millorar els aprenentatges i el rendiment, al mateix temps que es vol aconseguir que les hores d'estudi siguin més agradables i profitoses. El curs de suport a la preparació per a la prova lliure d'obtenció del graduat en educació secundària s'adreça a persones majors de 18 anys que no han obtingut el títol de l'ESO.  Més informació a www.alella.cat/espaiactiu.

Espai Actiu curs 2014-2015

Pujar al principi de la pàgina