Mercat de Segones Oportunitats

La setena ediciˇ es farÓ el dissabte 29 d'abril 10 a 15 hores a la Plaša d'Antoni Pujadas.
El Mercat de Segones Oportunitats tÚ per objectiu de donar resposta a la demanda que diferents persones del poble van fer de poder disposar d'espais p˙blics per a la venda, compra i intercanvi d'articles de segona mÓ, de productes de creaciˇ pr˛pia no professional i d'articles de marxandatge d'entitats i centres escolars.


Mercat de segones oportunitats abril de 2017La regidoria d'Emprenedoria, Comerš i Consum organitza el 29 d'abril la 7a ediciˇ del Mercat de Segones Oportunitats. El mercat es farÓ de 10 a 15h a la plaša d‘Antoni Pujadas i s‘adreša a persones majors de 16 anys, entitats o centres escolars, preferentment d’Alella. Es podran vendre o intercanviar articles de segona mÓ, productes artÝstics i material de marxandatge.

Aquest mercat estÓ pensat per a les persones no professionals, les entitats i els centres escolars d’Alella, els quals podran mostrar els productes que ofereixen per a la venda o per a l’intercanvi. Els productes que es podran posar per a la venda o per a l’intercanvi seran articles de segona mÓ, productes artÝstics (artesania creativa o obres de qualsevol disciplina artÝstica) i material de marxandatge de les entitats i centres escolars d'Alella.

El Mercat de Segones Oportunitats Ús un projecte que vol treballar diversos objectius: donar una nova vida als objectes practicant les 3R (REDUIR, REUTILITZAR i RECICLAR), promoure el consum responsable de la ciutadania, donar una oportunitat als nous artesans i artistes locals no professionals i oferir un espai a les entitats i centres escolars per donar-se a conŔixer i per autofinanšar algunes de les seves activitats. Pot participar-hi qualsevol persona major de 16 anys, entitat o centre escolar, preferentment d’Alella. En el cas de solĚlicitants d’altres municipis, el criteri de prioritat per ser acceptats serÓ la proximitat geogrÓfica.

El termini d'inscripcions Ús del 3 al 24 d'abril de 2017 i es poden fer presencialment a l’Oficina d’Atenciˇ a la Ciutadania de l’Ajuntament d’Alella, amb l’original del document d’identitat.

En el moment de fer la solĚlicitud caldrÓ realitzar l’autoliquidaciˇ de les taxes davant l’oficina d’Alella de l’ORGT

Consulteu les condicions generals de participaciˇ en el Mercat de Segones Oportunitats en aquest enllaš

Trobareu tota la documentaciˇ  i informaciˇ necessÓria per poder formalitzar la inscripciˇ en aquest  enllaš

Informaciˇ publicada el 16 de marš de 2017