Portada|Promoció turística|La Setmana del Vi DO Alella s'estén a 18 municipis
 
Versió per imprimir
La Setmana del Vi DO Alella s'estén a 18 municipis
El programa inclou més de 60 propostes amb el vi com a fil conductor que es desenvoluparan del 21 de setembre al 7 d'octubre

Presentació III Setmana de la Vi DO AlellaNo serà una setmana, sinó més de dues. Disset dies d'activitats dedicades a la promoció dels vins de la DO Alella i del patrimoni cultural i gastronòmic del territori. La 3a Setmana del Vi DO Alella s'estén a 18 municipis del Vallès Oriental i del Maresme, tres més que a l'edició anterior, i aconsegueix engrescar en el projecte poblacions que estan fora del territori DO.

El president del Consorci DO Alella i alcalde d'Alella, Andreu Francisco, acompanyat de l'alcaldessa de Vallromanes, Mariluz Muñoz, el regidor de Promoció econòmica d'aquesta població del Vallès Oriental, Josep Maria Garcia,  i la gerent del consorci, Alejandra Lara,  han donat a conèixer aquest dimecres el contingut del programa en un acte celebrat a l'Hotel Galvany de Vallromanes. Tots ells han insistit en la importància d'aquest esdeveniment per donar a conèixer els vins de la DO Alella i afavorir la promoció econòmica dels municipis que hi participen.

Organitzada pel Consorci DO Alella, el programa de la Setmana del Vi inclou més de 60 activitats amb una àmplia varietat de formats, continguts i escenaris. Visites als cellers de la DO, tastets de vins i maridatges, música, teatre, passejos entre vinyes a la llum de la lluna, nits de platja, excursions en segways, itineraris teatralitzats, cinefòrums, xerrades, concurs de fotografies, exposicions de pintures, tallers... i moltes d'altres propostes que tenen el vi com a Presentació III Setmana de la Vi DO Alellafil conductor. Dins del programada, destaca especialment la xerrada “Productes de qualitat, productes de proximitat” que oferirà la prestigiosa cuinera Carme Ruscalleda el dilluns 24 al Masnou, i d'altres propostes tan originals com el I Concurs de Fotografia DO Alella, el I Torneig de Pitch&Putt DO Alella o els sopars entre vinyes a la llum de la lluna.

Enguany, la Setmana del Vi tindrà presència als municipis d'Alella, Cabrera de Mar, Cabrils, Canet de Mar, el Masnou, la Roca del Vallès, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Fos de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt.

La Setmana del Vi arrenca el 21 de setembre amb la conferència ‘A tocar de Barcelona, la Denominació d'Origen Alella’, a càrrec de Xavier Picazo, enòleg del celler Joaquim Batlle, que es durà a terme a les 19h a la Sala Àmbit Cultural d'El Corte Inglés del Portal de l’Àngel.

Espai Enoteca de l'Oficina de Turisme

Coincidint amb la Setmana del Vi es posa en marxa l'Espai d'Enoteca de l'Oficina de Turisme d'Alella, amb l'objectiu de promocionar les vins que s'elaboren a la Denominació d'Origen Alella i les activitats que proposen els cellers de la DO. L'acte inaugural es farà el 6 d'octubre a les 12h.

Cartell III Setmana del VI DO Alella

3a Setmana del Vi DO Alella

3a Setmana del Vi DO Alella

Fitxer: 3a_Setmana_del_Vi_DO_Alella_baixa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 994.99 kB



Més informació a www.doalella.cat.

SEGUEIX-NOS AL Logo twitter Logo facebook

Pujar al principi de la pàgina