Notícies
Projectes de millora a la carretera BP-5002

Després de tres anys de treballs, la Diputaciķ de Barcelona ha lliurat els dos projectes de millora que l'Ajuntament havia encarregat per al tram baix de la carretera BP-5002, i que es portaran a terme durant l'any vinent.

PROJECTE A CANONGE

El primer projecte millorarā la intersecciķ entre la carretera i el barri del Canonge. Actualment l'accés i la sortida a aquest barri, a través del carrer Llorer, provoca problemes de trānsit. Per aquest motiu es farā una ampliaciķ de la calįada, afectant el menys possible la Riera, per poder incloure un carril d'incorporaciķ al carrer Llorer i també un de sortida per facilitar la fluīdesa en la circulaciķ. Estā prevista la construcciķ de les illetes corresponents per canalitzar els fluxes de trānsit, es milloraran les voreres i el drenatge d'aigua a la zona, i s'instalˇlarā un punt de llum en aquesta intersecciķ.

PROJECTE A GUILLERIES

En segon lloc es farā una actuaciķ en el tram que va des de l'avinguda Badalona fins la benzinera, al carrer Ferrer i Guārdia. Es vol donar continuītat a l'avinguda Badalona perquč els vianants puguin travessar la carretera sense perill. Per aquest motiu es crearā una vorera a la banda de muntanya de l'avinguda Badalona fins arribar a la carretera i s'instalˇlarā un pas de vianants amb un semāfor, per on el ciutadā podrā travessar la BP-5002.

L'actuaciķ també suposarā la creaciķ d'un pas de vianants davant del carrer Guilleries per travessar la Riera.

Informaciķ publicada el 31 d'octubre de 2006