Notícies
Publicat el 31 d'octubre de 200631.10.2006
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Projectes de millora a la carretera BP-5002

Després de tres anys de treballs, la Diputació de Barcelona ha lliurat els dos projectes de millora que l'Ajuntament havia encarregat per al tram baix de la carretera BP-5002, i que es portaran a terme durant l'any vinent.

PROJECTE A CANONGE

El primer projecte millorarà la intersecció entre la carretera i el barri del Canonge. Actualment l'accés i la sortida a aquest barri, a través del carrer Llorer, provoca problemes de trànsit. Per aquest motiu es farà una ampliació de la calçada, afectant el menys possible la Riera, per poder incloure un carril d'incorporació al carrer Llorer i també un de sortida per facilitar la fluïdesa en la circulació. Està prevista la construcció de les illetes corresponents per canalitzar els fluxes de trànsit, es milloraran les voreres i el drenatge d'aigua a la zona, i s'instal·larà un punt de llum en aquesta intersecció.

PROJECTE A GUILLERIES

En segon lloc es farà una actuació en el tram que va des de l'avinguda Badalona fins la benzinera, al carrer Ferrer i Guàrdia. Es vol donar continuïtat a l'avinguda Badalona perquè els vianants puguin travessar la carretera sense perill. Per aquest motiu es crearà una vorera a la banda de muntanya de l'avinguda Badalona fins arribar a la carretera i s'instal·larà un pas de vianants amb un semàfor, per on el ciutadà podrà travessar la BP-5002.

L'actuació també suposarà la creació d'un pas de vianants davant del carrer Guilleries per travessar la Riera.

Pujar al principi de la pàgina