Portada|Ajuntament|Relació de convenis subscrits entre l'Ajuntament d'Alella i altres administracions, entitats i/o agents privats l'any 2021
 
Versió per imprimir
Relació de convenis subscrits entre l'Ajuntament d'Alella i altres administracions, entitats i/o agents privats l'any 2021

 RELACIÓ DE CONVENIS SUBSCRITS ENTRE L'AJUNTAMENT D'ALELLA I ALTRES ADMINISTRACIONS, ENTITATS I/O AGENTS  PRIVATS DURANT L'ANY 2021

  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i el Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, per a la promoció turística i la dinamització econòmica del territori DO Alella. (Aprovat Junta de Govern del 11 de febrer de 2021). Dotació econòmica: 100.200 euros. 
  • Conveni entre l'Administració de la Generalitat de Catalunya mitjançant el Departament de Territori i Sostenibilitat, l'Autoritat del Transport Metropolità, l'Ajuntament d'Alella i l'empresa CRA La Hispania, SA per a la millora de les comunicacions mitjançant els serveis regulars de transport públic de viatgers per carretera entre Alella i el Masnou. (Aprovat per Decret d'Alcaldia 22 de maig de 2021). Dotació econòmica:  147.815,47 euros 
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i l'associació protectora d'animals ADANA destinada a finançar la gestió del Centre d'Acollida d'Animals municipal de Can Magarola. (Aprovat Junta de Govern Local 8 d'abril de 2021). Aportació econòmica: 12.000 euros. 
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i la Diputació de Barcelona per a l'adhesió al programa Anem a Teatre que ofereix en horari escolar, espectacles de teatre, dansa i música per als alumnes d'educació infantil, primària, secundària, cicles formatius i Batxillerat. (13 de maig de 2020). Dotació màxima 2.000 euros anuals. 
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Institut Alella. (Aprovat Junta Govern Local 15 d'abril de 2021). Dotació econòmica: 11.430 euros.
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Escola Fabra. (Aprovat Junta Govern Local 15 d'abril de 2021 ). Dotació econòmica: 17.199 euros.
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Escola La Serreta . (Aprovat Junta Govern Local 15 d'abril de 2021). Dotació econòmica: 7.087,50  euros. 
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'AMPA de la llar d'infants municipal Els Pinyons. (Aprovat Junta Govern Local 15 d'abril de 2021). Dotació econòmica: 472,50 euros.
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'AMPA de l'Institut Alella. (Aprovat Junta Govern Local 15 d'abril de 2021). Dotació econòmica: 5.715 euros. 
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'AMPA de l'Escola La Serreta. (Aprovat Junta Govern Local 15 d'abril de 2021). Dotació econòmica: 3.600 euros.
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i  TELEVIDA SERVICIOS SOCIOSANITARIOS SLU referent a la custòdia de claus de persones usuàries de la Teleassistència domiciliària per part de la policia local de l'Ajuntament d'Alella. (Aprovat per Decret d'Alcaldia 17 de maig de 2021). Sense dotació econòmica. 
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la companyia AGBAR de suport econòmic per al desenvolupament del projecte In_cert que vincula art, ciència i salut promogut per l'Espai d'Art i Creació Can Manyé i l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. (8 de juny de 2021). Aportació econòmica de 8.000 euros. 
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Club de Rugby Alella pel qual es regula la utilització de les instal·lacions esportives del Camp Municipal d'Esports "Joaquim Cumellas" per a part de l'entitat. (Aprovat per Decret d'Alcaldia el 28 de juny de 2021). Sense dotació econòmica. 
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Club Futbol Alella pel qual es regula la utilització de les instal·lacions esportives del Camp Municipal d'Esports "Joaquim Cumellas" per a part de l'entitat. (Aprovat per Decret d'Alcaldia el 28 de juny de 2021). Sense dotació econòmica. 
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Associació Esportiva Alella 2013 pel qual es regula la utilització de les instal·lacions esportives del Camp Municipal d'Esports "Joaquim Cumellas" per a part de l'entitat. (Aprovat per Decret d'Alcaldia el 28 de juny de 2021). Sense dotació econòmica. 
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Club Volei Alella per qual es regula la utilització de les instal·lacions esportives del  Pavelló d'Esports Municipal "Aberlardo Vera " per a part de l'entitat. (Aprovat per Decret d'Alcaldia el 28 de juny de 2021). Sense dotació econòmica. 
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Club Bàsquet Alella per qual es regula la utilització de les instal·lacions esportives del  Pavelló d'Esports Municipal "Aberlardo Vera " per a part de l'entitat. (Aprovat per Decret d'Alcaldia el 28 de juny de 2021). Sense dotació econòmica. 
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Club Esportiu Alella Futbol Sala qual es regula la utilització de les instal·lacions esportives del  Pavelló d'Esports Municipal "Aberlardo Vera " per a part de l'entitat. (Aprovat per Decret d'Alcaldia el 28 de juny de 2021). Sense dotació econòmica. 
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Club Esportiu Serra Marina qual es regula la utilització de les instal·lacions esportives de les pistes d'entrenament d'atletisme "Josep Maria Pareras " per a part de l'entitat. (Aprovat per Decret d'Alcaldia el 28 de juny de 2021). Sense dotació econòmica. 
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i el Consell Comarcal del Maresme per al suport tècnic, en matèria de salut pública, en inspeccions sanitàries d'inici i de control d'activitats alimentàries. (Aprovat pel Ple Municipal el 22 de juliol de 2021). Sense dotació econòmica. 
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i el Consell Comarcal del Maresme per al suport tècnic, en matèria de salut pública, de control i  prevenció de la legionel·losi. (Aprovat pel Ple Municipal el 22 de juliol de 2021). Dotació econòmica: 25.344 euros. 
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya-Most Festival Internacional del Cinema del Vi. (Aprovat per Decret d'Alcaldia 17 d'agost de 2021). Dotació económica: 800 euros. 
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i Càritas de la parròquia de Sant Feliu d'Alella per a l'atenció i suport a situacions de vulnerabilitat social. (Aprovat per Junta de Govern el 30 de setembre de 2021). Dotació econòmica: 11.000 euros.
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i l'Associació cultural Revista Alella. (Aprovat per Junta de Govern el 7 d'octubre de 2021). Dotació econòmica: 9.500 euros.
  • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i la Diputació de Barcelona per a la gestió integrada a la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM). (Aprovat per Decret d'Alcaldia 13 de desembre de 2021).
Pujar al principi de la pàgina