Notícies
Publicat el 5 de febrer de 201905.02.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Millores al Camp Municipal d'Esports
Camp d'esports

Amb la instal·lació de la gespa artificial i el nou enllumenat, l’Ajuntament ha enllestit aquest mes de gener les darreres intervencions de millora que es duen a terme al Camp Municipal d’Esports, entre les quals s’inclou la nova seu social i diferents espais complementaris, com el magatzem, les oficines i els serveis per al públic.  

Els treballs de les noves edificacions es van iniciar a mitjan desembre de 2017, seguint el projecte de RGC Arquitectes, format per Salvador Ribas, Jordi Gual i Xavier Cabero. Les obres, executades per l’empresa Gestión, Ingenieria i Construcció de la Costa Dorada S.A. per un import de 367.600€, van quedar enllestides a l’estiu. 

Aprofitant aquesta actuació també es va realitzar una intervenció adreçada a incrementar la seguretat del públic i dels jugadors, instal·lant un panell fenòlic al llarg de tot el perímetre que separa el primer esgraó de les graderies de la zona de joc, amb una inversió de 30.000€. A més, s’han invertit més 60.000€ en la climatització i l’equipament del bar. 

Al mes de desembre es va reprendre la segona part de la reforma consistent a la substitució de la gespa artificial i de la instal·lació de nou enllumenat amb una inversió de 161.000€ i de 22.000€, respectivament. 

Nova seu social 

La nova seu social s’ha construït en el lateral del camp, al costat de les grades, on estava situada l’antiga edificació de planta baixa i pis —un edifici de 47,88 m2 per planta en mal estat de conservació i sense valor patrimonial— que va ser enderrocat. En el seu lloc s’ha construït una nova edificació de més de 200 m2, dividits en planta baixa i semisoterrani que acull els serveis de bar, guixeta, magatzem, cambres higièniques, lavabos, despatxos, sala de reunions, infermeria i bugaderia. 

Paral·lelament, s’ha adjudicat per un termini de dos anys, prorrogables dos més, el servei de bar, amb la previsió que comenci a funcionar aquest mateix mes de febrer. També s’ha contractat el servei de consergeria.

Canvi de gespa i llums leds 

S’ha aprofitat el canvi de gespa per repintar el terreny de joc de forma adequada a les necessitats de cada pràctica esportiva, ja sigui futbol o rugbi. La gespa que s’ha pogut reaprofitar del Camp Municipal d’Esports s’ha instal·lat en la part interior de les Pistes d’Entrenament d’Atletisme, en la què també s’està realitzant una posada al dia de les instal·lacions amb la nova pavimentació de la pista. 

Amb les reformes també s’ha substituït l’enllumenat del camp amb l’instal·lació de llums leds per tal d’afavorir l’estalvi energètic. A més, s’ha renovat part del material amb l’adquisició de quatre noves porteries per a la pràctica del futbol 7 i s’ha adequat la part exterior de les instal·lacions per facilitar l’entrada i l’aparcament de vehicles. 

Inauguració el 2 de febrer

Per celebrar la posada al dia de les instal·lacions esportives, l’Ajuntament va organitzar el passat 2 de febrer un acte d’inauguració, en el qual es va convidar a participar els representants del tres clubs esportius que utilitzen actualment les instal·lacions: el Club Futbol Alella, el de Club Rugby Alella i l’Associació Esportiva Alella 2013. 

L’alcalde, Andreu Francisco, i el regidor d’Esports, Marc Almendro, van coincidir a destacar la importància del treball que realitzen les tres entitats. Per la seva part, els tres clubs van agrair l’Ajuntament que hagi tirar endavant les millores de les instal·lacions esportives. Resta pendent ampliar la xarxa perimetral i arranjar els vestuaris.
Les intervencions anteriors

Any 2004  

Projecte d’obra i instal·lació de la gespa artificial porteries noves, marcador electrònic i graderies

Any 2010

Construccions dels nous vestidors

Any 2012

Ampliació de la xarxa perimetral

Any 2014 

Instal·lació de mòduls prefabricats (dos d’oficines i espai de reunió i un de magatzem), elements per a la pràctica de rugbi, rehabilitació del paviment i les dutxes dels vestidors.

Pujar al principi de la pàgina