Notícies
Publicat el 3 de desembre de 201803.12.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Comunicat de l'Ajuntament sobre la situació de la policia local i les negociacions laborals

Les darreres setmanes s’ha traslladat a la ciutadania per part de membres del cos de la Policia Local d’aquest Ajuntament un malestar i reivindicació de millores de les seves condicions laborals, mitjançant algunes accions públiques i la simbologia dels llaços blaus al carrer. 

Per part de l’Ajuntament durant els dos darrers mesos s’ha optat per la prudència comunicativa per tal de facilitar el final de la negociació del conveni laboral i l’acord de funcionaris per al període 2019-2021. I també amb la voluntat d’arribar a un acord amb els policies que han provocat l’obertura de negociacions paral·leles de les seves condicions laborals. Cal assenyalar que els tres delegats sindicals representants dels funcionaris de l’Ajuntament formen part del col·lectiu de la Policia Local. 

Hem creat quatre infografies per explicar els recursos tècnics amb que hem dotat la Policia Local aquests darrers dos anys, donar a conèixer la situació actual de la plantilla, explicar en quin punt ens trobem en la negociació laboral amb els treballadors de l’Ajuntament, i les propostes que, més enllà d’aquesta negociació col·lectiva, s’han traslladat als membres de la policia sense que cap hagi estat acceptada.

La voluntat d’entesa per part de l’Ajuntament amb els membres de la policia es manté, però més enllà del seu bloqueig, farem totes les accions necessàries per tal de signar i fer que s’apliquin els beneficis que comporten els nous conveni laboral i acord de funcionaris per als treballadors municipals abans de final d’any.

Recursos tècnics  Recursos humans

Les ofertes de l'Ajuntament  2 anys de negociacions dels convenis

Pujar al principi de la pàgina