Notícies
Publicat el 14 de setembre de 201814.09.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El repte de l'educació a l'era digital a les 11es Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia
El personal docent que requereixi certificació d'assistència es pot inscriure del 12 al 26 de setembre, el públic en general té temps fins al 15 d'octubre.

Jornades Ferrer i GuàrdiaAmb el títol El repte de l’educació a l’era digital, les 11es Jornades d’Innovació Educativa Francesc Ferrer i Guàrdia reflexionaran durant les tardes dels dies 6, 7 i 8 de novembre sobre la integració de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en l’àmbit educatiu, en el marc d’una societat globalitzada i sustentada per l’ús generalitzat d’aquestes tecnologies.  

De què parlem quan ens referim a les noves tecnologies en l’àmbit educatiu? Com afecta a les altres àrees en una societat tant globalitzada i canviant? Què són les eines tecnològiques i per a què serveixen? Com es poden introduir les noves tecnologies a l’aula de manera eficient? Quins canvis estan comportant? Per a què innovem i quins reptes de futur es plantegen? Aquestes qüestions, i moltes d’altres, es posaran sobre la taula en forma de ponències, tallers i experiències, des d’una aproximació reflexiva i constructiva, a les sessions que es faran els dies 6, 7, 8 de novembre, de 17 a 20h a l’Institut Alella. 

Altres espais de les Jornades

A més de les ponències i tallers, s’ha programat per al 7 de novembre una fira de robòtica amb alumnes de centres educatius de primària i secundària del Baix Maresme, organitzada pel Centre de recursos pedagògics del Baix Maresme. 

Les Jornades acabaran dissabte 10 de novembre, d’11 a 13h, a Can Manyé amb un conjunt de tallers adreçats al públic familiar, de diferents edats i interessos, que pretenen fomentar el coneixement de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques a través de l’educació en el lleure. Els tallers tecnològics seran rotatius perquè el públic pugui realitzar-los tots seguint un itinerari lliure. Giraran entorn a la robòtica, la realitat augmentada-3D i l’exposició de realitat virtual.

El personal docent que requereixi certificació d’assistència es pot inscriure del 12 al 26 de setembre a través d'aquest FORMULARI. El públic en general té temps fins al 15 d’octubre i ha d'omplir aquest FORMULARI 

Més informació en aquest enllaç

Fulletó Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia

Fulletó Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia

Fitxer: FULLETO_ferrer_i_guardia_2018.1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 319,97 kB

Pujar al principi de la pàgina