Portada|Salutació de l'Alcalde
 
Versió per imprimir
Salutació de l'Alcalde

Benvolguts i benvolgudes,Foto alcalde webEm complau molt presentar-vos el nou web de l’Ajuntament d’Alella, una finestra oberta al món que neix amb la voluntat de ser una eina útil per a tota la gent que viu i treballa al nostre municipi, que el visita o que el vol conèixer.

Des de la meva arribada a l’alcaldia, l’any 2003, he tingut un interès especial per incorporar les noves tecnologies a la gestió municipal, convençut de les enormes possibilitats que ofereixen per apropar els serveis a la ciutadania. Per aquest motiu, una de les primeres accions que vaig promoure des de l’alcaldia va ser la creació d’un web municipal. Aquest primer portal ha complert durant anys la seva funció, però calia una actualització de disseny i de continguts. El resultat és aquest nou web que hem elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

És un portal més accessible, actual, atractiu i fàcil de gestionar que incorpora els darrers avenços tecnològics. És una eina viva que anirem actualitzant dia a dia perquè accediu als tràmits municipals i a tota la informació dels serveis que ofereix l’Ajuntament, els esdeveniments i les activitats que s’organitzen al nostre municipi.

A més d'oferir informació i serveis als alellencs i les alellenques, el nou web també vol donar a conèixer el patrimoni del nostre poble. Per aquest motiu hem creat una plataforma de promoció turística, vinculada al web municipal, amb continguts i informació útil per als visitants. També trobareu enllaços d’interès com ara el portal d’entitats, on podeu accedir a la informació de les associacions i les activitats que organitzen. A més, podeu visualitzar els vídeos d’Alella, consultar el tauler d’anuncis, veure els àlbums de fotos o accedir als continguts de cadascuna de les àrees temàtiques. També podeu rebre al vostre correu electrònic El Full Setmanal, el butlletí digital amb la informació més destacada de la setmana o consultar les edicions d'El Full dels darrers deu anys.

Us convido a navegar pel web de l’Ajuntament d’Alella, a tafanejar-lo i a gaudir-ne, perquè és, en definitiva, el vostre web.

 

 

Andreu Francisco i Roger

Alcalde d'Alella

 


Pujar al principi de la pàgina