Cros d'Atletisme d'Alella

Els afeccionats a l'atletisme tenen una cita al desembre a Alella a la cursa puntuable per al Cros Maresmenc. Es duen a terme curses de diferents distāncies segons les categories dels participants. La prova inclou una cursa de la categoria 'Open' (adults) oberta a tothom que vulgui cķrrer una estona. Tots els participants reben un obsequi i obtenen premi els tres primers classificats i el primer atleta local de cada categoria.  La propera ediciķ es farā el 18 de desembre de 2016 en el circuit del Bosquet.

La zona del Bosquet es va a tornar a convertir el diumenge 18 de desembre en un circuit d’atletisme on van posar a prova la seva velocitat i resistčncia més de 240 esportistes de diferents edats i categories, en el 9č Cros d’Alella. 
La prova alellenca és puntuable per al Cros Maresmenc 2016-17 i consta de recorreguts de diferents dificultats i distāncies adaptats a les diverses categories dels atletes que hi participen: pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet, totes elles en les modalitats femenina i masculina. La competiciķ inclou una cursa Open  —que agrupa les categories juvenil, open i veterans— oberta a persones nascudes abans de l’any 2000.  Durant la prova es van recollir donatius per a La Maratķ de TV3. 

Classificaciķ 9č Cros d'Alella

Informaciķ del 9č Cros

Reglament de participaciķ 

Cros d'Alella

Resultats del 8č Cros d'Alella

Primers classificats al 8č Cros d'Alella

 Cros d'Alella 2013
  

Vídeo 8č Cros d'Alella

Ālbum de fotos del 4 Cros d'Alella

SEGUEIX-NOS AL Logo twitter Logo facebook

Informaciķ publicada l'1 de desembre de 2016