PortadaPortada - Viure a AlellaViure a AlellaPortada - Viure a Alella - EsportsEsportsPortada - Viure a Alella - Esports - SeccionsSeccionsPortada - Viure a Alella - Esports - Seccions - DocumentsDocumentsPortada - Viure a Alella - Esports - Seccions - Documents - Ja es poden fer les inscripcions al Cros d'Atletisme que es farā el 17 de desembreJa es poden fer les inscripcions al Cros d'Atletisme que es farā el 17 de desembre
Ja es poden fer les inscripcions al Cros d'Atletisme que es farā el 17 de desembre

Els afeccionats a l'atletisme tenen una cita al desembre a Alella a la cursa puntuable per al Cros Maresmenc. Es duen a terme curses de diferents distāncies segons les categories dels participants. La prova inclou una cursa de la categoria 'Open' (adults) oberta a tothom que vulgui cķrrer una estona. Tots els participants reben un obsequi i obtenen premi els tres primers classificats i el primer atleta local de cada categoria.  La propera ediciķ es farā el 17 de desembre de 2017 en el circuit del Bosquet.

La zona del Bosquet es tornarā a convertir el diumenge 17 de desembre en un circuit d’atletisme en el quč podran posar a prova la seva velocitat i resistčncia  esportistes de diferents edats i categories, en el 10č Cros d’Alella.  La prova alellenca és puntuable per al Cros Maresmenc 2017-18 i consta de recorreguts de diferents dificultats i distāncies adaptats a les diverses categories dels atletes que hi participen: pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet, totes elles en les modalitats femenina i masculina. La competiciķ inclou una cursa Open  —que agrupa les categories juvenil, open i veterans— oberta a persones nascudes abans de l’any 2001.  Durant la prova es recolliran donatius per a La Maratķ de TV3.  

Informaciķ general 10č Cros d'Alella

Horaris i distāncies

Reglament 10č Cros d'Alella

Reglament Cros Maresmenc 2017-2018

Classificacions 10č Cros 


Més informaciķ i inscripcions en aquest enllaį

Cartells 10č Cros d'Alella


Classificaciķ 9č Cros d'Alella

Resultats del 8č Cros d'Alella

Primers classificats al 8č Cros d'Alella

 Cros d'Alella 2013
  

Vídeo 8č Cros d'Alella

Ālbum de fotos del 4 Cros d'Alella

SEGUEIX-NOS AL Logo twitter Logo facebook