Coral Municipal d'Alella

El cant coral és un mitjà per ajudar a aconseguir una formació humana completa per als infants que els agrada cantar i la música. El cant és beneficiós tant a nivell físic com psicològic, ajuda a relaxar-se, i alhora, obra una nova porta per a expressar les nostres idees, sentiments i emocions.

Aquesta activitat té unes possibilitats immenses per formar els infants i joves en el gust per la bellesa musical, en el goig de dominar un mitjà d'expressió com és la veu  i  també en la satisfacció de treballar en equip.  Amb el cant coral aprendran a formar part d'un grup en el què cada veu col·labora amb l'altra per a convertir-se en una de sola. A més a més, a partir d'un repertori fresc i modern els petits cantaires es mouran, interpretaran i, sobretot, s'ho passaran bé.

A l’octubre s'iniciaran les classes de la Coral Municipal, una activitat dirigida a nens i nenes de 7 a 12 anys i a partir de 1r d'ESO.

Horari:  Divendres de 16.30 a 18h i de 17.15 a 18.45h, segons les edats.

Lloc: Can Lleonart

Preu: L’activitat té un cost de 18€/mensuals.

Inici de les activitats: 6 d'octubre. 

Es faran diversos concerts al llarg de l'any.

Els formularis per a la preinscripció es poden descarregar des d'aquest enllaç, recollir-los a les oficines de l’Ajuntament d’Alella o demanar-los per correu electrònic a alella.educacio@alella.cat.

DOCUMENTS D'INTERÈS

CALENDARI CURS 

Calendari curs

Calendari curs

Fitxer: Calendari_Coral_Municipal__201718.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 66,34 kB

DOCUMENTS

   


Informació publicada el 30 de juliol de 2017