Notícies
Exhaurides les places per a la 4a caminada del cicle "A cent cap als 100" al Parc del Montnegre-Corredor


Passejada A cent cap als 100 Parc del GarrafEn poc menys de tres hores s'han exhaurit les places per a la quarta a la quarta caminada del cicle "A cent cap als 100" que es farā el dimecres, 5 d'abril, al Parc Natural del Montnegre-Corredor. Les inscripcions s'han obert aquest matí i al migdia ja s'han completat les 50 places. 

Aquesta iniciativa, promoguda per la Diputaciķ de Barcelona amb la colˇlaboracions dels ajuntament, s'adreįa a persones majors de 60 anys, té per objectiu animar la gent gran a caminar amb regularitat i fomentar les relacions interpersonals i l'intercanvi de coneixements del mķn natural.

El cicle es va iniciar el 30 de novembre amb una primera caminada per al Parc Natural de Collserola, en la qual van participar una vintena de persones. A la segona caminada, que es va fer el 8 de febrer al Parc Natural de Sant Llorenį de Munt, es van exhaurir les places, amb una cinquantena de persones inscrites, les mateixes que a la tercera sortida que es va fer el 8 de marį al Parc del Garraf. 

El projecte es desenvolupa en dues fases. A la primera, de tardor a la primavera, es faran 4 sortides guiades a parcs naturals de la província de Barcelona. A partir de la tardor de 2017, i ja en una segona fase, les passejades es faran conjuntament amb altres caminants d'alguns dels prop de 60 municipis que formen part del programa.

Sķn passejades de 3 o 4 hores i 6 o 8 kms, de dificultat mitja-baixa, per un recorregut que es fa majoritāriament per pistes forestals i camins de muntanya. La sortida és gratuīta per al caminant, perquč l'Ajuntament assumeix el transport, l'acompanyament i l'asseguranįa. Les places sķn limitades a 50 persones i cada caminant ha d'anar amb roba i calįat adequat i dur l'esmorzar, el dinar i aigua. L'Ajuntament assumeix el transport i l'asseguranįa. 

Informaciķ publicada el 16 de marį de 2017