X
Emergència sequera
Festival d'estiu

 



nota flor Festival Estiu

 
Enguany no es farà el Festival d'Estiu, però si que hi haurà un concert als Jardins de Cal Marquès.

L'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella acomiada la temporada amb un concert molt especial per la forma i el contingut. És la cirereta del pastís d'un programa musical protagonitzat exclusivament per dones que, recull el guant del Festival d'Estiu, i es trasllada al l'idíl·lic escenari dels Jardins del Cal Marquès. 

La cita és dissabte 17 de juny de 2023 a partir de les 22 h amb Les dones de la meva vida, un espectacle que uneix per primera vegada la coneguda cantant i actriu Elena Gadel i la líder de Las Migas Marta Robles, una de les guitarristes de flamenc més importants de l'actualitat. Les dues artistes fan renéixer, a guitarra i veu, cançons que han marcat les seves vides i el seu viatge musical, creades per dones amb "discurs punyent i revolucionari" com Mayte Martín, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Clara Peya, Lola Flores, Maria Arnal o textos d'escriptores com Maria Mercè Marçal. 

Les entrades es poden adquirir a l'Oficina de Turisme o per Internet des d'aquest enllaç. Hi haurà servei de foodtrucks des de les 20 h. 

 

ALELLA, UN OASI AL COSTAT DE BARCELONA

A només 15 quilòmetres de Barcelona, Alella ofereix un panorama singular. És un petit oasi de vinyes vora el mar, coronat per l'espai natural de la Serralada Litoral i marcat per l'empremta de dues grans rieres. Una suggestiva combinació de colors, olors i sabors que transmeten natura, història, identitat i cultura vitivinícola. El vi i la vinya han definit el paisatge i la vida d'aquesta localitat maresmenca amb més de mil anys d'història. El municipi és el cor i l´ànima de la Denominació d'Origen Alella, la més petita i més antiga de Catalunya. Al paisatge singular, s'afegeix un ric i conservat patrimoni arquitectònic i una amplia i variada oferta cultural, que fan del nostre poble un lloc de trobada i un municipi de referència més enllà de la nostra comarca.

 
Pujar al principi de la pàgina