Els formularis
Publicat el 5 de febrer de 201905.02.2019
Procés de consulta ciutadana per a l'elaboració del Reglament Orgànic Municipal (ROM)
El formulari es pot emplenar del 6 al 19 de gener ambdós inclosos

Des d'aquest ENLLAÇ podeu consultar  l'actual Reglament Orgànic Municipal que es vol renovar (aprovat definifivament ple Ple municipal en sessió de 16 de setembre de 1991). 

DADES PERSONALS
*
*
Sexe
Franja d'edat
Barri/ubicació
PROPOSTES
*Estàs d’acord en que el ROM fixi  que el català és la llengua pròpia d’aquest Ajuntament i dels seus ens dependents i que és la llengua d’ús habitual en les seves activitats? 
*Creus que cal fixar limitació de temps en les intervencions en el Ple?
*Creus que és necessari crear una Comissió de Seguiment de l’Urbanisme  de forma permanent en la què estén representats tots el grups municipals del Ple?
*Creus que és necessari la constitució d'alguna altra Comissió Permanent?
Cliqueu per veure l'ajuda 
*Creus que ha d’existir un espai per a la intervenció de la ciutadania després del Ple?
*Creus necessari incloure un capítol de referència de la participació i de la Sindicatura Municipal de Greuges al ROM?
*Creus necessari incloure un capítol per fixar principis generals i d’actuació de bon govern? 
Cliqueu per veure l'ajuda *
*Quan creus que hauria d’entrar en vigor en nou ROM?
*Valora del 0 a 5 la importància que dones al fet que l'Administració comparteixi la informació en format de dades obertes (sent 5 molt important i 0 gens important)
*Creus que cal permetre que les persones electes puguin emetre el seu vot telemàticament en cas de no poder assistir al Plenari?
*Creus que cal fixar un sistema sancionador per a les persones electes per si falten als seus deures? 
Cliqueu per veure l'ajuda 
*Vols rebre per correu electrònic informacions municipals que difongui l'Ajuntament d'Alella?

En cas que vulguis rebre informacions de l'Ajuntament cal que et donis d'alta des d'aquest als butlletins electrònics que períodicament envia l'Ajuntament. Ho pots fer des d'aquests ENLLAÇ

Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Protecció de Dades

Totes les dades facilitades seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la normativa vigent de protecció de dades personals. Mitjançant l'enviament d'aquesta sol·licitud, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers. Li informem que vostè té dret d'accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, i pot exercir aquests drets enviant un correu electrònic a alella.comunicacio@alella.cat. Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, portar a terme les tasques físiques d'administració, i enviament d'informació sobre activitats o actuacions de l'Ajuntament d'Alella. Per tant, són les adequades, correctes i no excessives en relació a l'àmbit i les finalitats. Informació sobre protecció de dades personals. 

Pujar al principi de la pàgina