Els formularis
Rebre informaciķ de l'Ajuntament

La llista de distribuciķ us permetrā rebre informaciķ de l'Ajuntament d'Alella. Tan senzill com indicar la vostra adreįa de correu electrōnic i prémer un botķ.

Per a apuntar-vos-hi només cal triar l'opciķ “Donar-me d'alta”, escriure la vostra adreįa de correu electrōnic i seleccionar “Enviar”.

Si ja rebeu informaciķ de l'Ajuntament  i voleu donar-vos de baixa de la llista, heu de repetir la seqüčncia anterior perō seleccionant “Donar-me de baixa”

*
*
*Quč vols fer?

Totes les dades facilitades seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la Llei Orgānica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecciķ de dades de carācter personal. Mitjanįant l'enviament d'aquesta solˇlicitud, el remitent dķna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses. Les dades facilitades no seran objecte de cessiķ a tercers. Li informem que vostč té dret d'accés al fitxer, rectificaciķ i cancelˇlaciķ de les seves dades, i pot exercir aquests drets enviant un correu electrōnic a comunicacio@alella.cat. Les dades solˇlicitades sķn les estrictament necessāries per a la correcta identificaciķ del remitent, portar a terme les tasques físiques d'administraciķ, i enviament d'informaciķ sobre activitats o actuacions de l'Ajuntament d'Alella. Per tant, sķn les adequades, correctes i no excessives en relaciķ a l'āmbit i les finalitats.
Informaciķ publicada el 21 de febrer de 2013
Plaįa de l'Ajuntament, 1
08328 Alella
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28
alella.ajuntament@alella.cat
NIF. P0800300F

Amb la colˇlaboraciķ de:
Imatge inexistent