Vídeo promocional

Plànol

Compra d'entrades a les activitats

Per Internet des d'aquest enllaç o presencialment a l'Oficina de Turisme. PENDENT D'ACTUALITZAR

Venda de tiquets de la Mostra Gastronòmica

A l'Oficina de Turisme (Riera Fosca, 2). Dimarts, dimecres, dijous i diumenge, de 10 a 14.30h. Divendres i dissabte, de 10 a 14.30h i de 15.30 a 17.30h. Dies 7, 8 i 9 de setembre, de 9 a 20h PENDENT D'ACTUALITZAR

A l'estand de l'Hort de la Rectoria: Dies 7, 8 i 9 de setembre, de 18.30 a 23h

Agenda d'activitats

Trepitjada de raïm

Un total de 47 professionals i equips de disseny gràfic -39 més que l'edició anterior- s'han presentat al concurs de la imatge gràfica de la 44a Festa de la Verema que se celebra del 7 al 9 de setembre. Aquesta xifra suposa un increment  de participació molt significatiu respecte a edicions anteriors, motivat pel fet de comptar amb el suport tècnic de l'Associació de Directors d'Art i Dissenyadors Gràfics (ADG-FAD), que ha estat l'encarregada de recollir les sol·licituds presentades. Un jurat format per 2 persones de l’Ajuntament d’Alella, la persona coordinadora de la Festa de la Verema, 2 professionals externs del món del disseny gràfic i la guanyadora de l'edició es va reunir divendres, 16 de març, per valorar tots els books presentats i triar els tres finalistes que van ser: PFP, Sílvia Juàrez i Àlex Prieto. 

Fira d'artesansFins al 15 de maig es poden presentar les sol·licituds per participar a la Fira de la 43a Festa de la Verema que se celebra els dies 7, 8 i 9 de setembre. La Fira reuneix una seisantena de parades d'artesans ubicades al llarg de la Rambla d'Àngel Guimerà i la Plaça Germans Lleonart. A la Fira podreu trobar tota mena de productes de qualitat vinculats amb la nostra gastronomia i tradició, com ara embotits, formatges, coques, bijuteria, decoració, complements, productes naturals i sabons, dolços, entre d'altres productes.