Vídeo promocional

Plānol

Compra d'entrades a les activitats

Per Internet des d'aquest enllaį o presencialment a l'Oficina de Turisme. PENDENT D'ACTUALITZAR

Venda de tiquets de la Mostra Gastronōmica

A l'Oficina de Turisme (Riera Fosca, 2). Dimarts, dimecres, dijous i diumenge, de 10 a 14.30h. Divendres i dissabte, de 10 a 14.30h i de 15.30 a 17.30h. Dies 7, 8 i 9 de setembre, de 9 a 20h PENDENT D'ACTUALITZAR

A l'estand de l'Hort de la Rectoria: Dies 7, 8 i 9 de setembre, de 18.30 a 23h

Agenda d'activitats

Trepitjada de raīm

Un total de 47 professionals i equips de disseny grāfic -39 més que l'ediciķ anterior- s'han presentat al concurs de la imatge grāfica de la 44a Festa de la Verema que se celebra del 7 al 9 de setembre. Aquesta xifra suposa un increment  de participaciķ molt significatiu respecte a edicions anteriors, motivat pel fet de comptar amb el suport tčcnic de l'Associaciķ de Directors d'Art i Dissenyadors Grāfics (ADG-FAD), que ha estat l'encarregada de recollir les solˇlicituds presentades. Un jurat format per 2 persones de l’Ajuntament d’Alella, la persona coordinadora de la Festa de la Verema, 2 professionals externs del mķn del disseny grāfic i la guanyadora de l'ediciķ es va reunir divendres, 16 de marį, per valorar tots els books presentats i triar els tres finalistes que van ser: PFP, Sílvia Juārez i Ālex Prieto. 

Fira d'artesansFins al 15 de maig es poden presentar les solˇlicituds per participar a la Fira de la 43a Festa de la Verema que se celebra els dies 7, 8 i 9 de setembre. La Fira reuneix una seisantena de parades d'artesans ubicades al llarg de la Rambla d'Āngel Guimerā i la Plaįa Germans Lleonart. A la Fira podreu trobar tota mena de productes de qualitat vinculats amb la nostra gastronomia i tradiciķ, com ara embotits, formatges, coques, bijuteria, decoraciķ, complements, productes naturals i sabons, dolįos, entre d'altres productes.