Notícies
Més passejades i itineraris a l'oferta enoturística d'Alella

EnotastL’Ajuntament ha programat per aquest any més d’una trentena d’activitats enoturístiques per promocionar el vi i el territori DO Alella. Es mantenen les sessions mensuals d’Enotast i Mostast i els tastos en anglès que es van introduir l’any passat, i que estan dinamitzats pels sommelier Arnau Marco i Eli Vidal. Es faran tres Wine Tasting, al març, maig i juny, en els quals a més de practicar anglès i conèixer els vins de la DO Alella es podran tastar productes gastronòmics dels Països Catalans, com els calçots, el fuet i la paella. 

L’Oficina de Turisme es manté com a punt de trobada de les activitats enoturístiques a Alella, però també es faran activitats en altres escenaris com els tallers de vins i gastronomia que es faran al celler de Can Magarola. 

Als tastos cal afegir tota l’oferta de visites guiades, enguany amb més propostes per gaudir en família del patrimoni del poble i del territori del Parc de la Serralada Litoral. S’han programat onze sortides, cinc itineraris pel poble que finalitzaran amb una copa de vi, i sis passejades pel Parc de la Serralada Litoral

A la programació de l’Oficina de Turisme se sumen les activitats que s’organitzen al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora, la major part de les quals s’adrecen a un públic familiar. 

Més informació a www.alella.cat/turisme.Grau de satisfacció

L’Oficina de Turisme disposarà properament d’un sistema per conèixer el grau de satisfacció dels usuaris i usuàries de l’equipament. Es tracta d’una pantalla tàctil que permet valorar de forma anònima diferents aspectes del servei i fer aportacions per tal de millorar-lo. El sistema ja funciona des del mes d’octubre a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

Llibres i nou marxandatge 

MarxandatgeD’altra banda, a partir d’aquest mes de gener es poden adquirir a l’Oficina de Turisme diferents publicacions relacionades amb el vi com l'agenda Un dia un vi, la guia Barcelona Wine de Lluís Tolosa o el conte El raïm inquiet, d'Elisenda Guiu i també nous productes de marxandatge. 

Informació publicada l'11 de gener de 2018