Esta página en castellano This page in english Aquesta pàgina en català
Turisme
 
Itineraris i llocs d'interès

DESCOBREIX ELS ITINERARIS CULTURALS I PATRIMONIALS 2017


Dissabte 28 de maig: "Les cases senyorials d'Alella + copa de vi DO Alella"  

PLACES ESGOTADES!!

De 10.30 a 12.30h Oficina de Turisme 

Descripció: Passejada pels carrers d'Alella per descobrir alguns edificis: Cal Baró i les Quatre Torres on visitarem els seus jardins i coneixerem com vivien els marquesos, barons senyors feudals, terratinents, governadors, presidents de la Generalitat...de 10.30 a 12.30h, a l´Oficina de Turisme

Preu: 0-8 anys gratuït, 9-14 anys  2 euros,  a partir de 15 anys  5 euros i grups (més de 10 persones) 4 euros.

Cal inscripció prèvia a l´Oficina de Turisme alella.ofturisme@alella.cat

Quatre Torres 

Dissabte 17 de juny: "Anem de la vinya al celler" 

Descripció: Recorregut pel món del vi a través de les vinyes, les barraques de vinya i el celler i la masia de Can Magarola. Acabarem amb tastet de vi amb la sommelier Eli Vidal a Can Magarola.

Preu: 0-8 anys gratuït, 9-14 anys  2 euros,  a partir de 15 anys  5 euros i grups (més de 10 persones) 4 euros.  Cal inscripció prèvia a l´Oficina de Turisme alella.ofturisme@alella.cat

Celler de Can Magarola  Vinya de Can Magarola  Masia de Can Magarola

Hora: 10.30h
Punt de trobada: Oficina de Turisme d'Alella
Idioma: català
Preu: 0-8 anys gratuït,

         9-14 anys 2 euros,

          A partir  de 15 anys 5 euros

         Grups ( més de 10 persones) 4 euros.

Grups concertats i altres idiomes: per a grups concertats de més de 10 persones o grups de castellà, anglès o francès, sol·liciteu informació i reserves a l'Oficina de Turisme.

Organitza: Ajuntament d'Alella
Més informació i inscripcions a l'Oficina de Turisme
tel: 93 555 46 50   alella.ofturisme@alella.cat


ALTRES ITINERARIS I LLOCS D'INTERÈS

 • Recorregut autoguiat. Una passejada entre vinyes de la vall de Rials fins al jaciment arqueològic Cella Vinaria (Teià). Més informació a l'Oficina de Turisme.

 • Recorregut autoguiat. Un itinerari urbà per observar el ressò del Modernisme a Alella. Més informació a l'Oficina de Turisme.

 • La posició elevada sobre la costa i els voltants a recer del Parc de la Serralada Litoral atorguen vistes privilegiades que us recomanem contemplar.

  Mirador del Bosquet
  Accés: hi podeu accedir caminant des del centre urbà; és un passeig de 10 minuts. El mirador queda al final de l'Avinguda del Bosquet. 
  D'esquerra a dreta podeu observar part del Parc de la Serralada Litoral, la vall de Rials, El Masnou, Alella i al fons la ciutat de Barcelona.

  Mirador dels Nou Pins
  Accés: hi podeu accedir en cotxe, seguint fins al final l'avinguda del Mil·lenari. Amb una visió de 360º podeu deixar anar la vista de Barcelona al Parc del Montegre i del Corredor, o de l'horitzó del mar fins a les entranyes del Parc de la Serralada Litoral.