Taller de tall de pernil amb vins do Alella
Vine a descobrir els secrets del pernil ibčric de les mans del professional Santi Rams. Aprendrem a taller pernil amb ganivet i farem un tast amb vins DO Alella, amb la el sommelier Ricard Zamora.
.
Dia: Divendres 9 de marį de 2018, de 20 a 23h.
Lloc: Celler de Can Magarola
Preu: 18 euros.
Aforament: 27 persones.
Taller de tast de pasta fresca i vins do alella
Taller de tast de pasta fresca i vins DO Alella. Amb la sommelier Eli Vidal.
Tastarem vins de la DO Alella maridats amb tapetes de pasta fresca i diferents salses, un tast diferent per aprendre a maridar productes quotidians bāsics en la dieta mediterrānia. Vine i gaudeix! Et lleparās els dits!
.
Dia: Divendres 26 d'octubre, de 20 a 23h.
Lloc: Celler de Can Magarola
Preu: 14 euros.
Aforament: 27 persones.