Agenda cultural|14-09-2014
DIUMENGE
14
SETEMBRE
2014
18:00 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Festa de la Verema.Conferència-tast "Alella, on vols anar?"
Lloc Celler Alella Vinícola
Organitza Ajuntament d'Alella

Conferència-tast “Alella, on vols anar?” a càrrec de Pedro Ballesteros, Master of Wine.
Pedro Ballesteros és l’únic professional de l'estat espanyol amb el títol de Master of Wine. Aquest valencià va començar la seva carrera professional com a enginyer agrònom i aviat es va sentir atret pel món del vi. De manera que va realitzar un Màster en Viticultura y Enologia a la Universitat Politècnica de Madrid i posteriorment va completar la seva formació en enologia amb diversos programes d'estudis internacionals, com el diploma Wine al Wine & Spirit Edication Trust o el Weinakademiker Wine a l'Austrian Wine Academy. Els seus mèrits i la seva habilitat amb els vins el van llançar a aconseguir l'any 2010 el màxim títol de reconeixement quan va ingressar a l'Institut of Master of Wine. Actualment resideix a Brusel·les i treballa a diversos països com a assessor i ambaixador de vins.

A la conferència “On vols anar, Alella?” Pedro Ballesteros exposarà el posicionament dels vins DO Alella al mercat internacional, i ens guiarà un tast en el qual tastarem un vi de cada celler de la DO Alella, triat per ell mateix, i construirà amb ells un discurs sensorial.

La presentació comptarà amb la col·laboració dels estudiants del Grau Superior de Gestió comercial i màrqueting enològic de l'Institut Alella.

Inscripcions: Oficina de Turisme.

Places limitades. Preu: 20 euros. Pack d'entrada a la conferència + les tres masterclassa (del 16, 17 i 18 de setembre) 50 euros.

Pedro Ballesteros



Escut Ajuntament d'Alella
Plaça de l'Ajuntament, 1
08328 Alella
Tel. 935552339 - Fax 935400328 - WhatsAPPAlella 644267149

alella.ajuntament@alella.cat
NIF. P0800300F
Pujar al principi de la pàgina