DIVENDRES
22
MARç
2019
18:30 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Tast narrat
Què es menjava i es bevia a la masia de Can Magarola al segle XVIII? El conreu de la vinya i l'horta és un paisatge heretat, avui sinònim de qualitat de vida
Lloc Masia de Can Magarola
Organitza Ajuntament d'Alella
Preu 10€ (Inscripció prèvia a la biblioteca. Places limitades)
Tipus d'acte Literatura
biblioteques amb DO

Un document d'arxiu ens ajudarà a viatjar en el temps fins al 1723. Visitarem la masia de Can Magarola a través d'un inventari detallat de béns. Què s'hi podia trobar que tingués relació amb la cuina i els conreus? Tot l'entorn de Can Magarola eren vinyes fins als anys seixanta del segle XX. Avui, els pins, les alzines i els xalets substitueixen la vinya. Però el conreu de la vinya ha perviscut i avui ens aporta singularitat, caràcter i qualitat de vida en aquest territori al costat de la metròpolis.
Com en les anteriors edicions, un relat vinculat amb la vinya i el vi del nostre territori es marida amb diferents vins de la DO Alella i amb uns tastets gastronòmics.
Amb la historiadora Cristina Armengol, la periodista Montserrat Serra i els tastets a càrrec de la cuinera Marta Bofill, de Petiteven.

Escut Ajuntament d'Alella
Plaça de l'Ajuntament, 1
08328 Alella
Tel. 935552339 - Fax 935400328 - WhatsAPPAlella 644267149

alella.ajuntament@alella.cat
NIF. P0800300F
Pujar al principi de la pàgina