Tria la via. Setmana de l'orientació acadèmica a l'Espai Jove
Tria la via 

Segones Jornades d'Orientació Acadèmica Tria la Via amb l'objectiu de facilitar al jovent i les seves famílies informació de tot el ventall de itineraris  formatius que tenen a l'abast per tal de continuar el camí formatiu i professional. 

Es dedicaran cinc jornades —els dies 19, 20, 21,22, 23 de febrer— a tractar totes aquelles qüestions que puguin ser d'interès per als joves i les famílies, des de les propostes dels cicles formatius, estudis universitaris i les diferents opcions després de Batxillerat, passant per les beques, el servei de mobilitat internacional, els itineraris acadèmics a seguir un cop finalitzada l'ESO o els programes de Garantia juvenil.

Si vols assessories personalitzades demana hora a: alella.gira@alella.cat 

Activitats programades fins al moment

DIMECRES 21 de febrer 

De 19 a 21 Espai Jove

RE-ENGANXA’T ALS ESTUDIS

Sensibilitzar i motivar els i les participants perquè es matriculin en una formació que els proporcioni una titulació oficial.

Lloc: Espai Jove

Assessories personalitzades, de 17h a 19h. Sessió adreçada a alumnes de Batxillerat adreçada a alumnes de Batxillerat.


DIJOUS 22 DE FEBRER

19h Espai Jove

Parlarem dels aspectes claus a tenir en compte en el moment de realitzar la tria de l’itinerari formatiu i de com podem ajudar als nostres fills i filles. Les notes i les assignatures no ho són tot. Com escoltar i dialogar amb els nostres fills i filles per ajudar-los a identificar les seves motivacions, capacitats, habilitats, interessos... -Descobrirem que hi ha múltiples itineraris formatius i professionalitzadors al llarg de la vida.

Assessories personalitzades, de 17h a 19hServei d'orientació i acompanyament en la tria d'itineraris formatius i acadèmics. Hores concertades ( 93 540 72 45 ). POTS DEMANAR CITA EMPLENANT AQUEST FORMULARI

Informació publicada el 22 de desembre de 2017