Ajuntament d#39;Alella
Portada|Adolescència i Joventut|Programació Espai 12·16
 

Espai 12·16Propostes emmarcades sota el paraigua d'Espai 12·16 i pensades perquè l'adolescent, de 12 a 16 anys, pugui descobrir, provar i experimentar diferents activitats artístiques, lúdiques i de creixement personal que l'ajudin a reforçar la seva identitat, gestionar les emocions i a relacionar-se amb l'entorn que l'envolta. 

Si tens entre 12 i 16 anys i vius o estudies a Alella consulta la programació trimestral de l'Espai 12·16. Segueix-nos al www.facebook.com/espaijovedalella1216/ o truca'ns al telèfon 93 540 72 45.  Places limitades!

El programa de tardor 2020 de l'Espai 12·16 de inclou cursos, tallers, sessions formatives i les inscripcions es fan a l'Espai Jove o emplenant aquest FORMULARI.

 

 

           

 

Programa de tardor de l'Espai 12-16

L'espai jove s'adapta a la nova normalitat. Apunta't a la sala de deures o a les activitats de carrer. 

Inici inscripcions el 24 de setembre 

Inscripcions a totes les activitats: en aquest formulari

Sala de deures: Espai informal situat a l'espai jove on els adolescents poden realitzar les tasques, treballs, l'estudi i els deures del centre educatiu. A través de grups reduïts i acompanyats per un educador s'ofereix un espai per fer les tasques del curs escolar. 

Dimarts i dijous de 16:00h a 19:00h

Lloc: Espai jove (Cal inscripció prèvia)

Preu: Gratuït

Espai Jove al Carrer: L'espai jove es trasllada als espais públics per seguir oferint activitats i propostes lúdiques i educatives pels adolescents del municipi. Cada setmana oferim diferents activitats d'oci, esportives, creatives o de trobada. (Cal inscripció prèvia)

Dimecres de 16:00h a 19:00h (Challengers, jocs, circuits, esports...)

Divendres de 17:00h a 20:00h (Tarda lliure)

Lloc: Pati de l'INS, el Bosquet, a les places. Estigues atent/a!

Preu: Gratuït

Outdoor Pro: Pavelló municipal d'esports (Punt de trobada) 

(Escalada, orientació, muntanyisme, trail running, BTT, multiesports, cal·listènia...) Dimarts de 18:30 a 20 hores. 

Preu: 18 euros/mes

Què en saps de TikTok:

Dimarts 10 i dijous 12 de novembre. Aprendrem a potenciar l'App i com utilitzar-la de manera divertida i sana, tindrem en compte la seguretat i analitzarem els “trends” de la xarxa. Conduït per Georgina València. (Cal inscripció prèvia)

Preu: Gratuït

Nit d’ànimes:

Divendres 30 d'octubre. Nit de terror i castanyes. (Cal inscripció prèvia)

Preu: Gratuït

Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones. 

25 de novembr

La sortida:

Passarem un cap de setmana de novembre a la natura, concretament a la casa de colònies “El Collell” situada entre Olot i Banyoles. Farem activitats esportives, excursions, activitats de grup, temps lliure i més. Gaudirem transport privat i la seguretat d'estar amb grups reduïts. (Sol·licita més informació a l'Espai Jove)  

Preu: A determinar

Inscripcions a totes les activitats: en aquest formulari

 

 

ORIENTA'T· ASSESSORIES PERSONALITZADES ORIENTACIO EDUCATIVA 

Servei orientació

L'Espai Jove ofereix assessories personalitzades en orientació educativa, pots demanar  la teva cita omplint aquest formulari