DIMARTS
16
SETEMBRE
2014
20:00 h
Lloc Centre Cultural de Can Lleonart
Organitza Ajuntament d'Alella
Preu 15 euros

Classes magistrals de vins

Dimarts 16 de setembre masterclass: “Maridatge i funcions del sommelier al restaurant”, amb Ferran Centelles, sommelier del Bulli entre 2000 i 2011, Premi Nacional de Gastronomia en 2011 i Millor sommelier d'Espanya 2006. L'activitat girarà al voltant del maridatge i de les funcions del sommelier dins i fora del restaurant. Es repassaran algunes tendències actuals del mercat del vi i, sobretot, es tastaran bones ampolles i grans combinacions.

  
Hora: 20h
Lloc: Can Lleonart
Preu d'entrada: 15 euros cada masterclass. 40 euros el pack de les 3 masterclass. 50 euros el pack de conferència + les 3 masterclass.

Inscripcions a l'Oficina de Turisme del 27 d'agost al 13 de setembre
Places limitades

Ferran Centelles

Dimecres, 17 de setembre de 2014  -  8 h vespre
Classe magistral de vins amb la sommelier Meritxell Falgueras

Classes magistrals de vins

Dimecres 17 de setembre masterclass: “Les metàfores del vi”, amb Meritxell Falgueras,  sommelier mediàtica, col·laboradora de programes de ràdio i televisió, catedràtica de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i autora del llibre Presumeix de vins en 7 dies (2010). A la sessió s'analitzarà la importància de la metàfora a l'hora de descriure les sensacions personals en el tast de vins.

  
Hora: 20h
Lloc: Can Lleonart
Preu d'entrada: 15 euros cada masterclass. 40 euros el pack de les 3 masterclass. 50 euros el pack de conferència + les 3 masterclass.

Inscripcions a l'Oficina de Turisme del 27 d'agost al 13 de setembre
Places limitades

Meritxell Falgueras

Dijous, 18 de setembre de 2014  -  8 h vespre

Classe magistral de vins amb la sommelier Rosa Vila

Dijous 18 de setembre masterclass: “El recorregut del raïm: des de la verema fins a la copa2”, amb Rosa Vila, la primera dona sommelier de Catalunya, jurat de l'International Taste & Quality Institut de Brussel•les, ha estat també jurat del Concours Mondial, i compagina la seva labor habitual de jurat amb tasques de docència, organització d'esdeveniments i assessorament en enologia i maridatge. La sessió tractarà sobre la iniciació a l'elaboració del vi i al tast. S'explicarà la classificació d'aromes en els vins segons la varietat de raïm i el procés d'elaboració.
  
Hora: 20h
Lloc: Can Lleonart
Preu d'entrada: 15 euros cada masterclass. 40 euros el pack de les 3 masterclass. 50 euros el pack de conferència + les 3 masterclass.

Inscripcions a l'Oficina de Turisme del 27 d'agost al 13 de setembre
Places limitades

Rosa Vila