DIMARTS
16
SETEMBRE
2014
20:00 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Classe magistral de vins amb el sommelier Ferran Centelles
Lloc Centre Cultural de Can Lleonart
Organitza Ajuntament d'Alella
Preu 15 euros

Classes magistrals de vins

Dimarts 16 de setembre masterclass: “Maridatge i funcions del sommelier al restaurant”, amb Ferran Centelles, sommelier del Bulli entre 2000 i 2011, Premi Nacional de Gastronomia en 2011 i Millor sommelier d'Espanya 2006. L'activitat girarà al voltant del maridatge i de les funcions del sommelier dins i fora del restaurant. Es repassaran algunes tendències actuals del mercat del vi i, sobretot, es tastaran bones ampolles i grans combinacions.

  
Hora: 20h
Lloc: Can Lleonart
Preu d'entrada: 15 euros cada masterclass. 40 euros el pack de les 3 masterclass. 50 euros el pack de conferència + les 3 masterclass.

Inscripcions a l'Oficina de Turisme del 27 d'agost al 13 de setembre
Places limitades

Ferran Centelles

Dimecres, 17 de setembre de 2014  -  8 h vespre
Classe magistral de vins amb la sommelier Meritxell Falgueras

Classes magistrals de vins

Dimecres 17 de setembre masterclass: “Les metàfores del vi”, amb Meritxell Falgueras,  sommelier mediàtica, col·laboradora de programes de ràdio i televisió, catedràtica de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i autora del llibre Presumeix de vins en 7 dies (2010). A la sessió s'analitzarà la importància de la metàfora a l'hora de descriure les sensacions personals en el tast de vins.

  
Hora: 20h
Lloc: Can Lleonart
Preu d'entrada: 15 euros cada masterclass. 40 euros el pack de les 3 masterclass. 50 euros el pack de conferència + les 3 masterclass.

Inscripcions a l'Oficina de Turisme del 27 d'agost al 13 de setembre
Places limitades

Meritxell Falgueras

Dijous, 18 de setembre de 2014  -  8 h vespre

Classe magistral de vins amb la sommelier Rosa Vila

Dijous 18 de setembre masterclass: “El recorregut del raïm: des de la verema fins a la copa2”, amb Rosa Vila, la primera dona sommelier de Catalunya, jurat de l'International Taste & Quality Institut de Brussel•les, ha estat també jurat del Concours Mondial, i compagina la seva labor habitual de jurat amb tasques de docència, organització d'esdeveniments i assessorament en enologia i maridatge. La sessió tractarà sobre la iniciació a l'elaboració del vi i al tast. S'explicarà la classificació d'aromes en els vins segons la varietat de raïm i el procés d'elaboració.
  
Hora: 20h
Lloc: Can Lleonart
Preu d'entrada: 15 euros cada masterclass. 40 euros el pack de les 3 masterclass. 50 euros el pack de conferència + les 3 masterclass.

Inscripcions a l'Oficina de Turisme del 27 d'agost al 13 de setembre
Places limitades

Rosa Vila

Pujar al principi de la pàgina