Voluntariat per la Llengua
L'Ajuntament promou des de l'any 2005 el programa de parelles lingüístiques 'Voluntariat per la llengua' amb l'objectiu de propiciar un punt de trobada i de relació perquè les persones que aprenen català puguin practicar conversa amb persones que parlen aquesta llengua habitualment. El programa estableix una trobada d'una hora setmanal entre voluntaris/es i aprenents/es.
Voluntariat per la llengua 2017

Aquest mes de març comença una nova edició del programa de parelles lingüístiques Voluntariat per la llengua que promou l'Ajuntament d'Alella des de 2005 amb l'objectiu de facilitar un espai de trobada entre voluntaris/es lingüístics que volen ensenyar a parlar la llengua catalana i d’altres persones aprenentes que volen millorar la seva fluïdesa verbal. Enguany el programa comença el 16 de març, amb la reunió de voluntaris i aprenents, i finalitza a mitjan juny.  

Per participar com a aprenent/a o voluntari/a cal formalitzar la inscripcions del 20 de febrer al 10 de març a la Regidoria d'Educació, emplenant els documents que trobareu a continuació, i fent-los arribar presencialment al Centre de Formació d'Adults-Espai Actiu, situat a les antigues Escoles Fabra, en horari de dimarts a dijous, de 18 a 20h, o a través del correu electrònic alella.educació@alella.cat

Sol·licitud d'alta aprenent/a

Sol·licitud d'alta voluntari/a

Les persones interessades també poden emplenar amb les seves dades els fulletons que trobaran a les urnes de Voluntariat per la Llengua instal·lades a la Biblioteca Ferrer i Guàrdia, Can Lleonart i l'OAC. 

El dijous 16 de març de 2017 a les 18h es farà l'acte de presentació de les parelles i explicacions del programa a la sala polivalent de les antigues Escoles Fabra.

Més informació a la Regidoria d’Educació tots els dies, de 8.15 a 14h (93 555 23 39 ext. 104) o bé enviar un correu electrònic a alella.educació@alella.cat).

Voluntariat per la llengua