Joves

www.alellajove.cat

Espai 12ˇ16

Activitats adreįades a nois i noies de 12 a 16 anysEspai 16ˇ30
Activitats adreįades a nois i noies de 16 a 30 anys

Aula estudi selectivitat

L'Espai Jove posa a disposiciķ dels estudiants de Batxillerat un aula d'estudi al 2n pis de les antigues Escoles Fabra perquč puguin preparar-se amb tranquilˇlitat i comoditat els examens de selectivitat. L'espai obrirā del 16 d'abril al 12 de juny, de 17 a 20h. 

Escalada

L’Espai Jove ja té a punt la programaciķ adreįada a joves de 16 a 30 anys. Entre d’altres propostes es manté el curs de ioga els dimarts i dijous i s’amplien a sis les sessions obertes al públic, hi haurā un taller d’interpretaciķ de somnis, una Jumpsession amb grups locals, sessions d’entrenament del grup d’escalada i es crearā un espai exclusiu de trobades setmanals per a dones. Les inscripcions a les activitats es poden fer des d'aquest FORMULARI  

El Ple de l'Ajuntament del 25 de gener de 2018 va aprovar el Pla Local d'Adolescčncia i Joventut 2018-2021 (amb els vots a favor d'ERC+SxA, Gd'A i Alternativa per Alella-CUP i l'abstenciķ de PDeCAT).

El Pla Local d’Adolescčncia i Joventut d’Alella 2018-2021 aborda tots els āmbits possibles d’intervenciķ en una política de joventut amb la voluntat d’esdevenir un pla d’actuaciķ integral i global en la seva concepciķ de la condiciķ juvenil, de manera que els i les joves puguin ser visualitzats i atesos com una realitat rica i diversa, amb múltiples centres d’interčs i amb capacitat de ser actius i valuosos com a ciutadans de ple dret en tots els camps de la vida en comunitat.