Joves

www.alellajove.cat

Espai 12ˇ16

Activitats adreįades a nois i noies de 12 a 16 anysEspai 16ˇ30
Activitats adreįades a nois i noies de 16 a 30 anys
Divendres, 2 de marį - 2/4 de 5 tarda

Tria la ViaL'Ajuntament organitza la segona Setmana de l'Orientaciķ Educativa, Tria la Via, amb l'objectiu de facilitar al jovent i les seves famílies informaciķ de tot el ventall de itineraris  formatius que tenen a l'abast per tal de continuar el camí formatiu i professional. Es tracta d'un conjunt d'activitats —xerrades, tallers, conferčncies— programades del 19 al 23 de febrer adreįades a empoderar als joves i les joves perquč puguin decidir sobre el seu futur acadčmic i/o laboral amb el māxim d'eines i coneixements possibles. Sķn activitats obertes gratuites i obertes a tothom. Per assistir-hi cal emplenar aquest FORMULARI

El Ple de l'Ajuntament del 25 de gener de 2018 va aprovar el Pla Local d'Adolescčncia i Joventut 2018-2021 (amb els vots a favor d'ERC+SxA, Gd'A i Alternativa per Alella-CUP i l'abstenciķ de PDeCAT).

El Pla Local d’Adolescčncia i Joventut d’Alella 2018-2021 aborda tots els āmbits possibles d’intervenciķ en una política de joventut amb la voluntat d’esdevenir un pla d’actuaciķ integral i global en la seva concepciķ de la condiciķ juvenil, de manera que els i les joves puguin ser visualitzats i atesos com una realitat rica i diversa, amb múltiples centres d’interčs i amb capacitat de ser actius i valuosos com a ciutadans de ple dret en tots els camps de la vida en comunitat.

Cap de setmana a la neuL’ārea d’Adolescčncia i Joventut torna a organitzar un cap de setmana a la neu adreįat a joves d’entre 16 i 35 anys. Enguany la data prevista és del 16 al 18 de febrer. La sortida té un preu de 180 euros i inclou dues nits d’allotjament en mitja pensiķ a l’alberg la Bruna, a Bellver de Cerdanya, dos dies de forfait a Alp 2000 a La Molina, asseguranįa de viatge i asseguranįa d’assistčncia a pistes, servei d’autocar amb inici i final de serveis a Alella amb trasllat a pistes. Les inscripcions es poden fer de l'1 de desembre al 31 de gener. 

Aula d'estudiL'Espai Jove torna a posar a disposiciķ del jovent d'Alella una sala d'estudis per preparar els seus exāmens i fer els treballs. La sala d'estudis romandrā oberta del 2 de gener al 2 de febrer-