Cultura i Festes
Dimecres, 24 d'octubre - 5 h tarda

Cuinem i mengem entre llibresLa Biblioteca Ferrer i Guàrdia ens convida aquest mes d’octubre a compartir set propostes de diferent format i per a diferents tipus de públic que uneixen el món de l’alimentació i de la gastronomia amb el món literari. Amb el títol “Cuinem i mengem entre llibres”, és el segon any que la Biblioteca organitza un cicle d’alimentació, emmarcat sota el paraigües del programa Parcs i Biblioteques...naturalmentEnguany, el menú està format per set plats que es cuinaran els dies 5, 10, 18, 20, 24, 26 i 30 d’octubre. 

Obres a Can Lleonart

L’interior de Can Lleonart ha tornat a canviar de cara. L’Ajuntament ha enllestit una reforma que afecta a la part del magatzem i altres espais interiors del centre cultural. En el conjunt de l’actuació s’han invertit més de 63.900€ en feines de construcció, millora dels serveis i dotacions de les instal·lacions. 

Can LleonartCan Lleonart obre les classe el 3 d’octubre amb nous tallers i activitats de tardor. El 17 i 18 de setembre ja poden fer les inscripcions els antics alumnes i usuaris i usuàries empadronats/des a Alella, i a partir del 19 de setembre les inscripcions s’obren a tothom. Aquest trimestre s’ofereixen 65 cursos i tallers a més de les sortides i itineraris, tertúlies i el cicle de concerts de música clàssica. Inscripcions des d'aquest enllaç

06/09/2018
A Can Manyé, del 7 de setembre al 14 d'octubre