Via pública

AVÍS SOREA 

El Servei Municipal d'Aigua informa que del 28 de juny al 6 de setembre les oficines del servei romandran tancades de 15.30 a 19.30h. 

 

 

 

                 

carrer de Santa MadronaL'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana les obres de millora de la pavimentaciķ dels barris de Can Magarola, Can Comulada i Can Teixidor. L’actuaciķ contempla la reparaciķ, conservaciķ i substituciķ dels trams de vorera i calįada que estā en mal estat en aquests tres sectors, a més d’altres intervencions puntuals a altres punts del municipi en el quals cal fer reparacions urgents per resoldre problemes viaris i de seguretat per als vianants que sķn: el carrer de Santa Madrona, la Riera Coma Fosca i la rotonda de la Creu de Pedra

L'empresa SOREA, concessionāria del servei d'abastament d'aigua potable d'Alella posa a disposiciķ de tots els ciutadans i ciutadanes un nou telčfon per a l'atenciķ al client per realitzar les seves consultes i gestions de manera gratuīta: el 900405070 . L'horari d'atenciķ és de dilluns a divendres, de 8 a 21h. A més, es manté el número d'avaries 900304070, disponible les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.