Via pública

Avís d'obres del Rost


Avís neteja dipòsit

Avís neteja dipòsit

Fitxer: 20180423_Avis_tall_programat_Neteja_diposit__Alella_Park__I.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 167,55 kB

 

 

 

                 

Semàfors adaptats per a invidents

Les persones invidents poden desplaçar-se per Alella d’una manera més fàcil a partir d’ara gràcies a l’adaptació que s’ha fet dels semàfors del municipi perquè puguin creuar amb major seguretat. Es tracta d’un sistema d’avisadors acústics per a invidents que funciona amb un comandament a distància que activa la persona cega quan s’acosta al pas de vianants. 

Aixeta aigua

L'aigua de consum domèstic que se subministra a Alella procedeix novament del Ter i no està barrejada amb l'aigua de la dessalinitzadora de Blanes, de manera que ha tornat a les seves característiques organolèptiques (de gust i olor) habituals. Durant unes setmanes s'havien detectat variacions en el gust de l'aigua pel canvi de la font de subministrament, ja que degut a la prealerta de sequera i els problemes causats pel temporal marítim a la dessalinitzadora del Llobregat, Aigües Ter Llobregat (ATLL) va haver de recòrrer provisionalment a abastir els pobles del sud del Maresme, que habitualment només reben l'aigua del Ter, amb subministrament procedent de la dessalinitzadora de la Tordera.

Avís SOREA: El proper dilluns 23 d'abril hi haurà talls de subministrament d'aigua potable, entre els 9 i les 14h, per treballs de neteja i desinfecció del dipòsit Alella Parc I, que afectaran els carrer Joan Maragall, Josep Carner, Josep M. de Segarra, Riera Alta, Antoni Gaudí, Petit, Pau Casals, Santiago Rusiñol, Prat de la Riba, Salvador Dalí, Joan Miró, Narcís Monturiol, Durán i Bas i Pau Piferrer.