Treball i comerç

Nit del comerçDesprés de l’èxit de la primera edició, Alella torna a repetir la seva particular versió del shopping night amb la Nit del Comerç que se celebra el 10 de juny. Els comerços adherits a la iniciativa allargaran l’horari comercial fins a la mitja nit i mentrestant passaran moltes coses al centre del poble: un tast al mercat, l’Enotast i el Mostast, música en directe, màgia i moltes més sorpreses que animaran a tothom a sortir al carrer.  

Jornads d'Emprenedoria Enlaira'tEls propers 3, 4 i 5 de maig tornen les Jornades d’emprenedoria Enlaira’t, organitzades pels ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià i gestionades per Laboratori 8-85.  Enguany, les jornades s’engloben en el marc del negoci en (RE): un nou concepte sostenible basat en l’economia circular que pretén optimitzar tots els recursos de l’empresa. S'inauguraran el 3 de maig a les 19h a Can Lleonart amb una conferència de la periodista Bibiana Ballbé. 

El Servei Local d'Ocupació ofereix orientació personalitzada i un programa mensual de tallers grupals adreçats a persones que estan buscant feina, tant si estan a l'atur com si volen fer un canvi d'ocupació. Per participar-hi només cal apuntar-se al Servei Local d'Ocupació (alella.ocupacio@alella.cat), ubicat a les oficines de Serveis a les Persones.

01/02/2017

L'oficina mòbil d'atenció al consumidor de la Diputació de Barcelona torna a Alella el divendres 10 de març de 2017 10.30 a 13h, per atendre les consultes sobre consum.