Treball i comerš

DesprÚs del curs bÓsic d’excel que  es realitza del 16 d’octubre al 20 de novembre, el Servei Local d’Ocupaciˇ ha programat dos nous cursos per a persones a l’atur o que volen canviar de feina: un de 30 hores d’introducciˇ al SAP Business One (un sistema informÓtic que permet a les empreses administrar tots els seus recursos en un ˙nic software) i un altre de 6 hores per aprendre a fer recerca de feina a travÚs del m˛bil. Els dos cursos sˇn gratu´ts i es faran a les antigues Escoles Fabra.

Setmana de l'emprenedoriaLa XV Setmana de l'emprenedoria al Maresme se celebrarÓ del 27 de novembre a l'1 de desembre. Cada dÝa s'ofereixen 2 pÝndoles formatives per ajudar petites empreses, emprenedors i persones aut˛nomes a actualitzar coneixements laborals i millorar la seva competitivitat professional. L'assistŔncia Ús gratu´ta, per˛ cal inscripciˇ prŔvia que s'ha de fer emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQU═

borsa comarcal de personalEl servei de borsa comarcal de personal ha superat les expectatives i el proper any s'ampliarÓ amb la incorporaciˇ de 2 nous perfils professionals (administratius/ves i conserges). Des del passat desembre, data en la qual es va signar el primer conveni amb ajuntaments, s'han inserit laboralment 28 persones i s'ha donat resposta a les necessitats de contractaciˇ urgent de 15 ajuntaments.

15/10/2017

L'oficina m˛bil d'atenciˇ al consumidor de la Diputaciˇ de Barcelona torna a Alella el divendres 10 de novembre de 2017 10.30 a 13h, per atendre les consultes sobre consum.