Treball i comerį

Manipulador d'alimentsEl Servei d'Ocupaciķ Local organitza un curs de manipulador/a d'alument adreįat, principalment, a persones en edat de treballar. La sessiķ serā impartida  pel Gremi d’Hostaleria i Turisme del Barcelončs Nord i Maresme Sud.

Jornads d'Emprenedoria Enlaira'tEls propers 3, 4 i 5 de maig tornen les Jornades d’emprenedoria Enlaira’t, organitzades pels ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teiā i gestionades per Laboratori 8-85.  Enguany, les jornades s’engloben en el marc del negoci en (RE): un nou concepte sostenible basat en l’economia circular que pretén optimitzar tots els recursos de l’empresa. S'inauguraran el 3 de maig a les 19h a Can Lleonart amb una conferčncia de la periodista Bibiana Ballbé. 

El Servei Local d'Ocupaciķ ofereix orientaciķ personalitzada i un programa mensual de tallers grupals adreįats a persones que estan buscant feina, tant si estan a l'atur com si volen fer un canvi d'ocupaciķ. Per participar-hi només cal apuntar-se al Servei Local d'Ocupaciķ (alella.ocupacio@alella.cat), ubicat a les oficines de Serveis a les Persones.

01/02/2017

L'oficina mōbil d'atenciķ al consumidor de la Diputaciķ de Barcelona torna a Alella el divendres 10 de marį de 2017 10.30 a 13h, per atendre les consultes sobre consum.