Participació ciutadana

Posem nom

Resultat votsCasal d'Alella ha estat el nom més votat de les sis propostes finalistes que es podien triar en la prova pilot de vot electrònic realitzada per posar nom al nou espai d'arts escèniques que s'esta construint en el carrer de Santa Madrona. En total han votat 657 veïns i veïnes d'Alella, el que representa un 8,08% del cens de 8.132 persones empadronades al municipi de 16 anys o més, que eren les que podien votar.

Presentació prova pilot de vot electrònicEl diputat d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Antoni Garcia, i l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco i Roger, han presentat aquest dijous, 8 de juny, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania d’Alella, la prova pilot de vot electrònic impulsada amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, en el marc de la consulta popular que es durà a terme, del 8 al 19 de juny, per escollir el nom de l’espai d’arts escèniques que s’està construint al carrer de Santa Madrona. PODEU VOTAR DES D'AQUEST ENLLAÇ

PleEl Ple del 27 d’abril va aprovar inicialment la modificació del Reglament de Participació Ciutadana per tal de crear una nova eina participativa: l’Audiència Pública prèvia al Ple. Les sessions es convocaran mitja hora abans del Ple ordinari (generalment l’últim dijous de cada mes a les 19h) i tindran una durada màxima de 25 minuts. 

Render Espai culturalTota la ciutadania està convidada a participar en la tria del nom del nou espai cultural i d’arts escèniques del carrer de Santa Madrona. De l'11 al 19 de maig es podran presentar propostes. Un jurat seleccionarà cinc finalistes que són les que es posaran a votació popular, mitjançant un programa pilot de vot electrònic, del 8 al 19 de juny.