Ajuntament

Annerose Bloss  Geb MantelLa regidora i portaveu del grup municipal del Partit Popular, Annerose Bloss, va presentar el 19 d'octubre una instāncia a l'Ajuntament anunciant la seva renúncia al cārrec de regidora a partir de l'1 de novembre per motius personals. 

Ateses les circumstāncies excepcionals del moment i després de setmanes de reflexiķ i reunions, els membres del govern composat pels set regidors i regidores d'Esquerra Republicana de Catalunya + Sumem per Alella i la regidora d'Alella Primer, grup municipal vinculat al PSC, hem convingut en data d'avui (2 de novembre) de donar per finalitzat el pacte de govern.

Ple 25 d'octubreEl Ple de l'Ajuntament va aprovar en la sessiķ extraordināria i urgent celebrada ahir dimecres, 25 d'octubre, dues mocions relacionades amb la situaciķ política que viu Catalunya: una per exigir la llibertat dels presidents de l'Ōmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i una altra de suport al Govern de Catalunya i per reclamar que s'aturi la suspensiķ de l'autonomia de Catalunya.

ReferčndumEl sí es va imposar amb contundčncia a Alella en el referčdum d'autodeterminaciķ convocat per la Generalitat de Catalunya per a l'1 d'octubre. Un 91,4% dels vots recollits als quatre colˇlegis electorals del municipi van assenyalar la casella del sí a la pregunta "Vol que Catalunya sigui un estat independent en forma de república?”. En total, es van comptabilitzar a Alella 4.178 vots.

Ajuntament d'AlellaL'Ajuntament ha canviat l'horari d'obertura i d'atenciķ al públic. Del 19 de juny al 30 de setembre l'Oficina d'Atenciķ a la Ciutadania (OAC) obre de 8.30 a 14h i el dijous a la tarda estā tancada. A partir de la primera setmana d'octubre es tornarā a obrir dijous a la tarda, en horari de 16 a 19h.