Ajuntament

AjuntamentL’Ajuntament d'Alella convoca la ciutadania a participar en l'acte en record de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d'agost de 2017 que tindrà lloc a la Plaça de l'Ajuntament aquest divendres 17 d'agost a les 12h. Durant tot el dia, les banderes onejaran a mig pal i a la concentració es guardarà cinc minuts de silenci per tal de mostrar la solidaritat amb les víctimes i el compromís amb la pau i es llegirà un manifest redactat per l'Associació Catalana de Municipis i Comarques. La Generalitat de Catalunya organitza diferents actes d'homenatge en memòria de les víctimes en memòria de les victimes

AjuntamentEl Ple de l’Ajuntament celebrat el 28 de juny va aprovar per unanimitat una moció per la defensa dels drets del poble palestí i la demanda d’embargament d’armes a Israel. La moció va ser presentada conjuntament pels grups municipals d’ERC+SxA, Gd’A, Alternativa per Alella-CUP i Alella Primer-CP a proposta  de la Comissió de Cooperació Internacional de l’Ajuntament. var per unanimitat una altra moció presentada amb caràcter d’urgència contra les resolucions judicials de l’Audiència Provincial de Navarra sobre el cas de “la manada” i de rebuig a les agressions masclistes i a l’assetjament sexual. 

Marc AlmendroMarc Almendro Campillo va prendre possessió del seu càrrec com a regidor del grup municipal ERC+SxA en el Ple municipal celebrat el passat 26 d'abril, ocupant la plaça que va deixar vacant Isabel Nonell, després de renunciar al seu càrrec per jubilació el 15 de maç. Almendro torna a l'Ajuntament després d'un parèntesi de tres anys com a 1r tinen d'alcalde i regidor d'Administració, Hisenda, Transparència, Esports i Participació Ciutadana. Laura Ribalaiga afegeix Salut Pública a l'àrea de Serveis a les Persones i Anna Alfaro ocupa la regidoria de Comunicació, a més d'Adolescència i Joventut i Equitat.

Ajuntament

L’Ajuntament té previst donar el nom de l’1 d’Octubre a un espai públic del municipi. Així es va acordar per unanimitat a la darrera sessió del Ple municipal celebrada el 22 de març. La moció presentada per PDeCAT va comptar amb el vot favorable de tots els grups municipals presents al plenari: ERC+SxA, Gent d’Alella, Alternativa per Alella-CUP i Alella Primer-CP.  Al Ple també es va aprovar inicialment la modificació puntual del POUM per reconvertir en zona d'equipaments una superfície de 1.075 m2 que ara estan qualificats com a espais lliures situats a la zona de La Vera, entre el Complex Esportiu Municipal i la pista del Pavelló Municipal d'Esports.