Via pública

Consells per prevenir-se davant dels riscos de l'hivern:


·       Consells davant les nevades i glaçades

·       Consells davant las allaus

·       Consells davant les onades de fred

·       Consells davant les intoxicacions amb calderes i escalfadors.

·       Consells davant les ventades

·       Mesures de prevenció d´ incendis forestals a l´hivernFONT: Protecció Civil de la Generalitat

 

 

 

                 

Aparcament Riera PrincipalAmb motiu de les mateixes obres de reurbanització a partir d'aquest divendres, 24 de febrer, i fins a l'acabament dels treballs es tancarà provisionalment l'accés a l'aparcament de Can Calderó, de manera que no es podrà estacionar en aquest espai.  Per tal de facilitar l'estacionament dels vehicles,  s'ha habilitat com a aparcament alternatiu la parcel·la de la Riera Principal, 30, situada entre els carrers de Charles Rivel i la plaça d'Antoni Pujadas (al costat de l'antiga Crison).  

AixetaLa Comissió de Preus de Catalunya ha aprovat les noves tarifes de l'aigua que s'aplicaran a partir del quart trimestre d'enguany. L'augment oscil·la entre el 3,6 i el 15% en funció del tram de consum i s'introdueix una tarifa reduïda per a majors de 65 anys que compleixin un seguit de requisits. Per acollir-se a aquesta tarifa cal presentar les sol·licituds a l'OAC. Més informació en aquest enllaç.

Jardí de la BlancaDins de les actuacions de manteniment dels espais públics del municipi, l’àrea de Serveis Municipals ha enllestit recentment tres intervencions adreçades, principalment, a millorar la seguretat i la imatge de dos parcs infantils i un jardí del centre del municipi: el parc de Gaudí i el dels Drets Humans i el jardí de la Blanca. En aquestes actuacions s'han invertit més de 75.000 euros. 

Lliurament premis Viles FloridesL’Ajuntament d’Alella ha estat guardonat amb dues Flors d’Honor en el lliurament de premis anual del projecte Viles Florides. La iniciativa, promoguda per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), té per objectiu de fer un reconeixement als municipis que destaquin pel seu compromís amb els espais verds, la cura del medi ambient a través dels espais enjardinats i la millora de l’espai urbà.