Via pública

AVÍS SOREA 

El Servei Municipal d'Aigua informa que del 28 de juny al 6 de setembre les oficines del servei romandran tancades de 15.30 a 19.30h. 

 

 

 

                 

Aixeta aigua

Del 19 al 27 de novembre l'aigua subministrada per SOREA a les llars alellenques procedirā majoritāriament de la dessaladora de la Tordera, degut a la realitzaciķ d'obres de manteniment a la Planta Potabilitzadora del Ter -situada entre els termes municipals de Cardedeu, Llinars i La Roca del Vallčs- que durā a terme l’empresa Aigües Ter-Llobregat. En concret, l'aigua subministrada a Alella, que habitualment procedeix de la potabilitzadora del Ter, es barrejarā amb un 75% de recursos d'aigua dessalada procedent de la dessaladora de Blanes.

carrer de Santa MadronaL'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana les obres de millora de la pavimentaciķ dels barris de Can Magarola, Can Comulada i Can Teixidor. L’actuaciķ contempla la reparaciķ, conservaciķ i substituciķ dels trams de vorera i calįada que estā en mal estat en aquests tres sectors, a més d’altres intervencions puntuals a altres punts del municipi en el quals cal fer reparacions urgents per resoldre problemes viaris i de seguretat per als vianants que sķn: el carrer de Santa Madrona, la Riera Coma Fosca i la rotonda de la Creu de Pedra