Via pública

AVÍS SOREA 

El Servei Municipal d'Aigua informa que del 28 de juny al 6 de setembre les oficines del servei romandran tancades de 15.30 a 19.30h. 

 

 

 

                 

Bancs Rambla d'Āngel GuimerāL’Ajuntament ha renovat els bancs instalˇlats al llarg de tot el recorregut del centre urbā de la Rambla d’Āngel Guimerā, entre el carrer Les Heures i la plaįa dels Germans Lleonart. En total n'instalˇlaran 12 bancs nous amb cost total de 7.600 euros. A més de millorar la imatge d’aquesta cčntrica via, també es vol potenciar el seu carācter de passeig veīnal amb elements d'estada i descans per als vianants. 

Zona verda del RostL’Ajuntament ha enllestit aquesta setmana les obres d’arranjament de la zona verda del Rost. Es tracta d’un espai molt utilitzat per accedir a la zona d’educativa del Bosquet que ha estat adequat amb una doble finalitat, millorar l’accessibilitat i també la seva imatge general. 

L'empresa SOREA, concessionāria del servei d'abastament d'aigua potable d'Alella posa a disposiciķ de tots els ciutadans i ciutadanes un nou telčfon per a l'atenciķ al client per realitzar les seves consultes i gestions de manera gratuīta: el 900405070 . L'horari d'atenciķ és de dilluns a divendres, de 8 a 21h. A més, es manté el número d'avaries 900304070, disponible les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.