Via pública

Consells per prevenir-se davant dels riscos de l'hivern:


·       Consells davant les nevades i glaçades

·       Consells davant las allaus

·       Consells davant les onades de fred

·       Consells davant les intoxicacions amb calderes i escalfadors.

·       Consells davant les ventades

·       Mesures de prevenció d´ incendis forestals a l´hivernFONT: Protecció Civil de la Generalitat

 

 

 

                 

Aparcament Riera PrincipalAmb motiu de les mateixes obres de reurbanització a partir d'aquest divendres, 24 de febrer, i fins a l'acabament dels treballs es tancarà provisionalment l'accés a l'aparcament de Can Calderó, de manera que no es podrà estacionar en aquest espai.  Per tal de facilitar l'estacionament dels vehicles,  s'ha habilitat com a aparcament alternatiu la parcel·la de la Riera Principal, 30, situada entre els carrers de Charles Rivel i la plaça d'Antoni Pujadas (al costat de l'antiga Crison).  

AixetaLa Comissió de Preus de Catalunya ha aprovat les noves tarifes de l'aigua que s'aplicaran a partir del quart trimestre d'enguany. L'augment oscil·la entre el 3,6 i el 15% en funció del tram de consum i s'introdueix una tarifa reduïda per a majors de 65 anys que compleixin un seguit de requisits. Per acollir-se a aquesta tarifa cal presentar les sol·licituds a l'OAC. Més informació en aquest enllaç.

Jardí de la BlancaDins de les actuacions de manteniment dels espais públics del municipi, l’àrea de Serveis Municipals ha enllestit recentment tres intervencions adreçades, principalment, a millorar la seguretat i la imatge de dos parcs infantils i un jardí del centre del municipi: el parc de Gaudí i el dels Drets Humans i el jardí de la Blanca. En aquestes actuacions s'han invertit més de 75.000 euros. 

SOREA informa. Tall de subministrament divendres 24 d'abril de 2017 per treballs de manteniment a la xarxa. Previst entre les 9h i les 14h als carrers: Joan Maragall, Josep Carner, Josep Mª, De Segarra, Riera Alta, Antoni Gaudí, Petit, Pau Casals, Santiago Rusiñol, Prat de la Riba, Salvador Dalí, Joan Miró, Narcís Monturiol, Durán i Bas i Pau Piferrer.