Treball i comerš

Nit del comeršDesprÚs de l’Ŕxit de la primera ediciˇ, Alella torna a repetir la seva particular versiˇ del shopping night amb la Nit del Comerš que se celebra el 10 de juny. Els comeršos adherits a la iniciativa allargaran l’horari comercial fins a la mitja nit i mentrestant passaran moltes coses al centre del poble: un tast al mercat, l’Enotast i el Mostast, m˙sica en directe, mÓgia i moltes mÚs sorpreses que animaran a tothom a sortir al carrer.  

Canals de recerca de feinaEl Servei Local d'Ocupaciˇ ha programat un taller d'orientaciˇ laborals de tres sessions dedicat als canals de recerca de feina. Es farÓ els dies 7, 8 i 9 de juny, de 9.30 a 13.30h a les Antigues Escoles Fabra. El taller Ús gratu´t i obert a totes aquelles persones que estan buscant feina,  tant si estan a l'atur com si volen fer un canvi d'ocupaciˇ. Cal fer inscripciˇ prŔvia a alella.ocupacio@alella.cat 

Jornads d'Emprenedoria Enlaira'tEls propers 3, 4 i 5 de maig tornen les Jornades d’emprenedoria Enlaira’t, organitzades pels ajuntaments d’Alella, El Masnou i TeiÓ i gestionades per Laboratori 8-85.  Enguany, les jornades s’engloben en el marc del negoci en (RE): un nou concepte sostenible basat en l’economia circular que pretÚn optimitzar tots els recursos de l’empresa. S'inauguraran el 3 de maig a les 19h a Can Lleonart amb una conferŔncia de la periodista Bibiana BallbÚ. 

El Servei Local d'Ocupaciˇ ofereix orientaciˇ personalitzada i un programa mensual de tallers grupals adrešats a persones que estan buscant feina, tant si estan a l'atur com si volen fer un canvi d'ocupaciˇ. Per participar-hi nomÚs cal apuntar-se al Servei Local d'Ocupaciˇ (alella.ocupacio@alella.cat), ubicat a les oficines de Serveis a les Persones.

01/02/2017

L'oficina m˛bil d'atenciˇ al consumidor de la Diputaciˇ de Barcelona torna a Alella el divendres 10 de marš de 2017 10.30 a 13h, per atendre les consultes sobre consum.