Treball i comerš

1r Premi Scrap Factory. Foto Quico LluchL'Ajuntament anima els comeršos a prendre part activa de la 43a Festa de la Verema, que se celebra del 8 al 10 de setembre, guarnint els establiments amb motius vitivinÝcoles i participant en el Concurs d'Aparadors. Els comeršos concursants hauran de posar imaginaciˇ i creativitat per portar l’espŔrit de la Verema al seu aparador. Les inscripcions per participar en el concurs es poden fer del 10 al 27 de juliol emplenant aquest FORMULARI 

El Servei Local d'Ocupaciˇ ofereix orientaciˇ personalitzada i un programa mensual de tallers grupals adrešats a persones que estan buscant feina, tant si estan a l'atur com si volen fer un canvi d'ocupaciˇ. Per participar-hi nomÚs cal apuntar-se al Servei Local d'Ocupaciˇ (alella.ocupacio@alella.cat), ubicat a les oficines de Serveis a les Persones.

01/02/2017

L'oficina m˛bil d'atenciˇ al consumidor de la Diputaciˇ de Barcelona torna a Alella el divendres 10 de marš de 2017 10.30 a 13h, per atendre les consultes sobre consum.