Treball i comerç

Dissabte, 26 de maig - 9 h vespre

La XetaL’1 de juny és la data fixada per a la presentació en societat de la XETA, la Xarxa d’Emprenedoria i Talent d’Alella,  un projecte d’innovació social que té com a missió posar el talent al servei de la comunitat. La iniciativa pretén aprofitar i posar en valor el talent, el coneixement i l’experiència dels veïns i veïnes d’Alella que tenen perfils i trajectòries rellevants en diferents àmbits professionals i posar-lo al servei del poble, en especial al servei del jovent d’Alella. 

Enlaria't 2018Les jornades d’emprenedoria van néixer a Alella l’any 2013 amb el nom d’Alella Emprèn amb la voluntat d’estendre el programa a la resta de municipis del Baix Maresme. Dos anys després, l’any 2015, es van afegir a la iniciativa els El Masnou i Teià i les jornades van passar a anomenar-se Enlaira’t. En aquesta sisena edició, que se celebra del 6 al 8 de juny, les jornades amplien el seu territori amb la incorporació del municipi de Montgat . El factor humà serà l’eix principal de les jornades. Les sessions són gratuïtes i per participar caldrà fer la inscripció a partir del 22 de maig al web www.enlairat.cat 


Alella desfilaAlella tornarà a desfilar el 26 de maig. La Plaça de l’Ajuntament es transformarà en una gran passarel·la de moda, popular i divertida, des de la qual es podran veure les novetats de la temporada primavera-estiu dels comerços de moda i complements del municipi. Enguany, com a prova pilot, la passarel·la de moda canvia de dia i d'horari i es farà dissabte a la nit, per tal de donar més rellevància i vistositat a la desfilada, afavorir la participació, fugint de les hores de màxima exposició al sol de l'horari anterior de diumenge al migdia. 

L'oficina mòbil d'atenció al consumidor de la Diputació de Barcelona torna a Alella el divendres 1 de juny de 12 a 13h, per atendre les consultes sobre consum.