Treball i comerį

Després del curs bāsic d’excel que  es realitza del 16 d’octubre al 20 de novembre, el Servei Local d’Ocupaciķ ha programat dos nous cursos per a persones a l’atur o que volen canviar de feina: un de 30 hores d’introducciķ al SAP Business One (un sistema informātic que permet a les empreses administrar tots els seus recursos en un únic software) i un altre de 6 hores per aprendre a fer recerca de feina a través del mōbil. Els dos cursos sķn gratuīts i es faran a les antigues Escoles Fabra.

borsa comarcal de personalEl servei de borsa comarcal de personal ha superat les expectatives i el proper any s'ampliarā amb la incorporaciķ de 2 nous perfils professionals (administratius/ves i conserges). Des del passat desembre, data en la qual es va signar el primer conveni amb ajuntaments, s'han inserit laboralment 28 persones i s'ha donat resposta a les necessitats de contractaciķ urgent de 15 ajuntaments.

15/10/2017

L'oficina mōbil d'atenciķ al consumidor de la Diputaciķ de Barcelona torna a Alella el divendres 10 de novembre de 2017 10.30 a 13h, per atendre les consultes sobre consum.