Salut pública

Curs de manipulador d'aliments

El curs es gratuīt i es farā el 13 de desembre de 16 a 19.30h a Can Lleonart. Per participar només cal emplenant el FORMULARId'inscripcions.  

Dreceres

Guia de recursos d'educaciķ sexual i afectiva

Arxiu extern

Arxiu extern

Arxiu extern

Logo Infermera virtual

Des del 5 de febrer els centres d'atenciķ primāria del Masnou i Ocata han canviant l'horari d'atenciķ al públic avanįat una hora l'horari de tancament. L'horari de consulta és de 8 a 20 hores de dilluns a divendres. Per demanar assistčncia fora d’aquest horari caldrā trucar al 061 CatSalut Respon, des d’on, segons el cas, s’enviarā un metge a domicili o una ambulāncia d’emergčncies mčdiques. També fora de l’horari habitual hi haurā obert el punt d’atenciķ continuada (PAC) del CAP el Masnou (061 CatSalut Respon).  

Entre el 5 de febrer i el 2 de marį no es podrā oferir el servei de consultes de pediatria al Consultori Local d'Alella i se centralitzaran al Masnou degut a la reorganitzaciķ del servei motivada per la indisposiciķ temporal de dos professionals. Durant el mes de febrer no hi haurā pediatra perō si consultes d'infermeria de pediatria que es mantindran en l'horari habitual, dimarts i dijous al matí, i faran revisions, atendran cites prčvies i les urgčncies que arribin al centre.