Joves

www.alellajove.cat

Espai 12·16

Activitats adreçades a nois i noies de 12 a 16 anysEspai 16·30
Activitats adreçades a nois i noies de 16 a 30 anys
Divendres, 13 d'abril - 4 h tarda
Dimarts, 24 d'abril - 2/4 i 10 minuts de 8 tarda

Aula estudi selectivitat

L'Espai Jove posa a disposició dels estudiants de Batxillerat un aula d'estudi al 2n pis de les antigues Escoles Fabra perquè puguin preparar-se amb tranquil·litat i comoditat els examens de selectivitat. L'espai obrirà del 16 d'abril al 12 de juny, de 17 a 20h. 

Escalada

L’Espai Jove ja té a punt la programació adreçada a joves de 16 a 30 anys. Entre d’altres propostes es manté el curs de ioga els dimarts i dijous i s’amplien a sis les sessions obertes al públic, hi haurà un taller d’interpretació de somnis, una Jumpsession amb grups locals, sessions d’entrenament del grup d’escalada i es crearà un espai exclusiu de trobades setmanals per a dones. Les inscripcions a les activitats es poden fer des d'aquest FORMULARI  

Connecta't al capdeLa regidoria d’Adolescència i Joventut ha iniciat  un procés participatiu per tal que el jovent i adolescents alellencs, de 12 a 30 anys, decideixin quines activitats volen fer pel Cap de Setmana Jove. Per poder participar i fer aportacions només caldrà emplenar aquest FORMULARI i apuntar-se a la jornada participativa prevista per al dissabte 12 DE MAIG, de 10 a 16h, a l’Espai Jove, a les antigues Escoles Fabra. A la jornada es debatran les propostes presentades i es crearan comissions de treball. Després de la feina tots els joves i les joves compartiran un dinar. 

El Ple de l'Ajuntament del 25 de gener de 2018 va aprovar el Pla Local d'Adolescència i Joventut 2018-2021 (amb els vots a favor d'ERC+SxA, Gd'A i Alternativa per Alella-CUP i l'abstenció de PDeCAT).

El Pla Local d’Adolescència i Joventut d’Alella 2018-2021 aborda tots els àmbits possibles d’intervenció en una política de joventut amb la voluntat d’esdevenir un pla d’actuació integral i global en la seva concepció de la condició juvenil, de manera que els i les joves puguin ser visualitzats i atesos com una realitat rica i diversa, amb múltiples centres d’interès i amb capacitat de ser actius i valuosos com a ciutadans de ple dret en tots els camps de la vida en comunitat.